În 2012 am trăit cu toții un moment de cotitură. Ne-a fost clar că spiritul Politehnicii Timișoara poate continua doar dacă ne implicăm și punem umărul în mod direct.

Pentru că an de an o bună parte din bugetul clubului nostru este alcătuit din cotizațiile membrilor oficial, dorim să vă comunicăm că deja am început campania de înscriere.

Până în data de 14 decembrie actualii membri oficiali vor fi înștiințați prin e-mail să ne comunice dacă doresc să își păstreze numărul de card.

De când pot deveni membru oficial?
Ce beneficii îmi oferă un asemenea card?

Pe lângă satisfacția că puneți în practică sintagma #maximumpentruPoli, un card de membru oficial vă oferă posibilitatea de vot în viitoarele Adunări Generale ale Membrilor Oficiali, reduceri la anumiți sponsori, informații confidențiale din interiorul clubului și cadou din partea noastră în funcție de tipul de card achiziționat. Ele pot fi cumpărate începând cu 20 decembrie.

Noile carduri, prețuri și cadouri:
● lansăm cardul cu numărul 1921 într-o ediție limitată de 100 de bucăți, acesta are prețul de 1921 lei iar fiecare deținător primește cadou un tablou colaj cu poze din momentele importante ale Politehnicii de-a lungul celor 100 de ani de existență (dimensiuni 70 x 100 cm), o ladă de bere pilsner cu etichetă personalizată în alb-violet de la Brauhaus Sincu, un pahar de bere imprimat color cu stema clubului și un breloc desfăcător de bere cu insemnele nostre.
● deținătorii cardului Platinum primesc o ladă de bere pilsner cu etichetă personalizată în alb-violet de la Brauhaus Sincu, un pahar de bere imprimat color cu stema clubului și un breloc desfăcător de bere cu insemnele nostre, prețul cardului este de 1000 de lei.
● deținătorii cardului Gold primesc un pahar de bere imprimat color cu stema clubului și un breloc desfăcător de bere cu insemnele nostre, prețul cardului este de 500 de lei.
● deținătorii cardului Viola primesc un breloc desfăcător de bere cu însemnele noastre, prețul cardului este de 200 de lei.
● deținătorii cardului Junior primesc recunoștința noastră față de părinții poliști care vor să transmită spiritul Politehnicii către generațiile tinere, prețul cardului este de 100 de lei.

Posibilitate de achitare

În perioada 01.01.2021-30.06.2021, toate cardurile pot fi plătite integral sau în 2 rate. În cazul ratelor, cadourile vor fi primite după achitarea celei de-a doua.

În perioada 01.07.2021-31.12.2021, achiziționarea cardurilor se face integral sau în 2 rate, cu mențiunea că doar în cazul plății integrale (o singură plată) se poate intra în posesia cadourilor aferente.

Mulțumim tuturor!
POLI SUNTEM NOI!