Rareș Murariu, un portar înalt de 1.97 m, ajunge pe „Știința”

Politehnica Timișoara și-a asigurat serviciile a doi tineri talentați, proveniți de la Viitorul Constanța. E vorba despre portarul Rareș Murariu și mijlocașul central Raul Vidrășan, ambii componenți ai echipei U19 a dobrogenilor, care a cucerit atât Liga Elitelor, cât și Supercupa României la această categorie de vârstă în acest sezon.

Rareș Murariu evoluează pe postul de portar și e născut la 5 aprilie 1999, la Mangalia. A fost crescut în Academia Gheorghe Hagi de la Ovidiu, tot acolo unde a fost format și fostul goalkeeper al Politehnicii, Cosmin Dur-Bozoancă. În sezonul trecut, s-a aflat în lotul lărgit al primei echipe a Viitorului, însă nu a bifat niciun meci în sezonul 2017/2018. Ca un amănunt interesant, Murariu este vărul fostului portar polist, Costel Pantilimon, și impresionează la rândul lui prin statură, la cei 197 cm înălțime.

Raul Vidrășan, căpitanul echipei de juniori U19 de la Viitorul Constanța, va evolua un sezon la Politehnica

Raul Vidrășan, al doilea sosit de la malul mării, e născut la 19 ianuarie 1999 la Târgu Mureș. Primele legitimări le-a avut la Viitorul Ungheni, Unirea Ungheni și CS Iernut, după care a fost cooptat la Academia Gheorghe Hagi. Poate evolua atât ca mijlocaș defensiv, cât și ca fundaș central.

Atât Murariu, cât și Vidrășan au fost titulari incontestabili în echipa de juniori U19 a Viitorului Constanța, care în stagiunea 2017/2018 a cucerit două dintre cele trei trofee interne puse în joc. Dobrogenii au triumfat în Liga Elitelor, după 4-0 în finala cu Dinamo București. Cu aceeași echipă, Viitorul s-a întâlnit și în Supercupa României, reușind să se impună cu 3-1. De altfel, Vidrășan a fost și căpitanul acestei grupe de la Viitorul Constanța.

Ambii jucători au sosit la Politehnica Timișoara sub formă de împrumut pentru un sezon de la Viitorul Constanța. Noutățile alb-violeților din această vară au ajuns astfel la cinci, fiind transferați în prealabil Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu (ambii de la CSM Lugoj) și Adrian Bedea (Cetate Deva).