În etapa a 15-a a Ligii a II-a, Politehnica va juca sâmbătă, cu Petrolul. Meciul va începe la ora 11:30 și se va disputa pe stadionul Ilie Oană.
Echipa va pleca mâine, după antrenamentul de dimineață, și va reveni la Timișoara abia miercuri seara, după restanța de la Buzău.
Singura problemă de lot o reprezintă Adrian Lazăr, incert.

În clasament, Politehnica este pe locul 17, retrogradabil, cu 14 puncte, iar Petrolul, pe 8, cu 21 de puncte. Ploieștenii tocmai s-au calificat în sferturile Cupei României, după ce au învins ieri, în deplasare, pe Sănătatea Cluj (Liga a III-a), cu 7-0!

Declarații de la conferința de presă de azi:

Antonio Foale, antrenorul Politehnica: Petrolul are în componența lotului 6-7 jucători cu experiența primei ligi. Săptămâna de pregătire a decurs de la “bine” spre ”foarte bine” și suntem pregătiți pentru acest derby. Băieții sunt motivați, iar în astfel de jocuri, cu intensitate și pasiune în tribune, jucătorii ambelor echipe tind să ofere și mai mult pe terenul de joc. Noi vom efectua această deplasare cu tot lotul și nu avem jucători indisponibili.”

Ionuț Coadă, jucător Politehnica: „Vom avea parte de un meci dificil, dar exact cum a spus și nea Toni, în aceste deby-uri noi suntem cei care putem face diferența din prisma ambițiilr care sunt inevitabile. Jucăm pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din țară și sper ca publicul să fie numeros. Vom alerga pentru fiecare metru de teren, vom lupta pentru fiecare minge și, în astfel de condiții, cu siguranță ne vom întoarce de la Ploiești cu puncte.”

Raul Vidrăsan, jucător Politehnica: „Urmează o perioadă destul de grea, cu multe meciuri și trebuie să fim pregătiți cu toții. Mergem încrezători la Petrolul, nu avem nimic de pierdut, ne-am antrenat foarte bine și avem un singur gând: să câștigăm la Petrolul.”