Comunicat de presă despre starea jucătorilor accidentați în meciul cu FC Bihor Oradea

Jocul împotriva celor de la Bihor Oradea a lăsat urme pentru 3 dintre băieții noștri.
 
În minutul 15, Huminic s-a accidentat la genunchiul stâng, acesta venind după o lungă accidentare la același genunchi. Pronosticurile sunt rezervate având în vedere că genunchiul este în continuare umflat.
 
În minutul 70 a avut loc un contact violent între portarul Murariu și fundașul dreapta Curescu. În urma impactului a fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță, jucătorii fiind stabilizați direct pe teren, ca mai apoi să fie transportați la spital.
După primele investigații portarul Murariu are o contuzie toracică, fiind externat la scurt timp.
 
Situația fundașului dreapta, Curescu, a fost mai delicată în urma loviturii la nivelul capului pe care a primit-o. În urma CT-ului efectuat starea lui a fost comunicată ca fiind stabilă și în parametrii normali, acesta neprezentând fracturi sau alte urmări grave. Acesta a fost supus la investigații și la secțiile de neurochirurgie, neurologie și ORL , iar rezultate au fost bune fără să prezinte urmări ale ciocnirii.
 
În decursul zilei de astăzi, toți 3 vor efectua câte un RMN și vor fi supuși mai multor investigații pentru a avea un verdict clar.
Le urăm însănătoșire grabnică și îi așteptăm din nou pe teren!