Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a remizat, 0-0, în amicalul cu CSC Dumbrăvița.

Antrenorul Codrea nu a putut conta pe Rotariu și Adamcik (accidentați), iar Roșu și Pureca au fost învoiți din motive școlare.

Politehnica: Murariu – Haloş, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Prună, Pamfile, Olariu – Marincu, D. Popa, Curescu. Au mai jucat: Miklos – Miclăuş, M. Oprea, Tătaru, Boariu, D. Ciurel, Istratie, E. Adam, Mura. Antrenor: Paul Codrea.

Declarația lui Paul Codrea: „Dacă o luăm, pe hârtie, a fost cel mai important test, cu o echipă de Liga 2, nu mai avem meci cu echipe de Liga 2, doar de Liga 3. Băieţii au răspuns bine, şi pentru noi era un meci mai tare şi eu zic că ne-am ridicat cel puţin la nivelul lor. A fost un meci echilibrat, au avut şi ei o şansă două şi noi vreo două. Până la urmă e un rezultat echitabil. Şi eu vreau să-l felicit pe Cosmin pentru munca de doi ani-trei ani, Liga 2, cu tot cu promovarea, şi încă se descurcă destul de bine, au totuşi 19 puncte şi sunt la trei puncte de zona de play-off nu e situaţia aşa de gravă. Se vede şi la ei că sunt în lucru, şi la noi de altfel. Am abordat jocul în repriza a doua cu foarte mulţi copii. De 2006, 2007, 2005, asta mă bucură, că au făcut faţă şi nu am luat gol în repriza a doua”.

A fost primul meci din acest an pe care alb-violeții l-au disputat pe un teren cu iarbă. Precedentele două au avut loc pe terenul sintetic de la Baza Politehnica nr. 2.CSC Dumbrăvița ocupă locul 14 în Liga a II-a, cu 19 puncte după 15 etape. Din sezonul regulat mai sunt patru etape, iar echipa din comuna de lângă Timișoara se află la doar patru puncte de ultima poziție ce asigură calificarea în play-off. În acest sezon, Dumbrăvița este singura grupare din județul Timiș care evoluează mai sus de Liga a III-a. Echipa alb-verde va începe sezonul oficial de primăvară în 24 februarie, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia.

Foto: pressalert.ro