Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a pierdut la Slatina și a retrogradat, matematic, în Liga a III-a.

CSM Slatina a câștigat cu 1-0 (1-0). Golul a fost marcat de Ciocâlteu, în min. 43, cu un șut din careu. Paul Codrea a început din nou cu trei jucători „under”. Sistemul a fost 4-3-3. Oanea s-a accidentat și a trebuit să fie înlocuit la puține minute după ce fusese introdus.

În clasamentul grupei A, Poli este pe locul 7, ultimul, cu 19 puncte, la șapte puncte de locul de baraj, ocupat de Metaloglobus București. Și în cazul unei victorii astăzi, pentru alb-violeți nu s-ar fi schimbat datele problemei, deoarece Metaloglobus a câștigat cu CSC Șelimbăr.

Politehnica: Murariu – D. Radu, Porumb, Vlaicu (Oanea; Ignea), Taub – Târșa, Marincu, T. Călin – Gîdea (Tiihonen), Gavra (c) (M. Oprea), Bîrnoi. Rezerve: D. Moldovan – Țurcaș, Mada. Antrenor: Paul Codrea

Slatina: I. Pop – Gherghe, Leață, Trașcu, D. Toma, Doman (c), Mitran, Sălcianu, Pisăru, Ciocâlteu, L. Nițu
Rezerve: Silveanu – Plohotniuk, Danciu, Anghelina, M. Manea, Cr. Dinu, C. Radu, Al. Dinu, David Oprescu. Antrenor: Daniel Oprescu

Declarația antrenorului Paul Codrea:

„A fost un meci nu jucat rău de echipa noastră. Din păcate pe o naivitate defensivă am pierdut. Liga 2 este un campionat dificil, în care se nu se joacă foarte mult fotbal, multe întreruperi. Echipa a jucat un fotbal bun, am dominat total repriza a doua. Din păcate am ratat câteva şanse, dacă reuşeam să înscriem probabil plecam de aici fără înfrângere. Din păcate situaţia era clară de mult timp. Am încercat să salvăm pe final, să facem imposibilul, nu am reuşit, dar măcar am salvat onoarea. Băieţii chiar, în ultima lună de când sunt eu aici, au jucat fotbal, am dominat aproape fiecare adversar cu care am jucat. Rezultatul a fost cel care a fost, şi cu Şelimbăr şi cu Slatina şi ne pare rău că am pierdut. Ne doream cel puţin un egal şi cu o victorie astăzi tot am fi retrogradat pentru că a câştigat Metaloglobus şi din păcate noi mai avem doar un meci, ei mai au două”

Foto: arhivă