Cu o echipă foarte tânără, care a mai și fost lipsită de D. Popa, Tudoran, Careba și Mura, Poli a reușit să țină piept liderului și să-i marcheze primul gol primit de bihoreni în acest campionat.

În prima repriză, Huminic s-a accidentat și a trebuit înlocuit, iar oaspeții au ratat un penalty (acordat complet aiurea, la o intervenție la minge a lui Vlaicu), prin Sorian, care a trimis pe lângă poartă (min. 34).

Minutul 60 a adus deschiderea scorului: Marincu a marcat pentru Poli. După 12 minute, Bactăr a egalat, la o fază la care portarul Murariu și coechipierul său, Curescu, s-au ciocnit și a fost necesară intervenția salvării. Curescu a fost scos pe targă, ambii jucători fiind înlocuiți.

Pe final, Bihorul a presat, dar nu a reușit golul victoriei, în fața unei echipe timișorene extrem de tinere, care a fost, la final, intens aplaudată de suporteri.

Politehnica: Murariu (76, Miklos) – Curescu (76, D. Roşu), Bocșan (c), Huminic (19, Vlaicu), Taub – Pureca – Prună, Rotariu, Olariu, Marincu (66, D. Ciurel) – Pașcalău (66, Avrămescu). Antrenor: Paul Codrea.

FC Bihor: Pînzariu – C. Jurj, Bactăr, R. Farcaș (c), Stoian – Gunie, Sorian (46, S. Jurj) – B. Vasile (66, Calugher), Moga (66, Chindlea), Chitaș (46, Ban) – Hosu. Antrenor: Florin Farcaş.

sursa foto: pressalert.ro