Pe o vreme de primăvară autentică, Poli, aflată în plin cantonament, a remizat azi, pe Știința, cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

A fost 1-1 (1-1), scor decis în primele nouă minute. După un penalty ratat de Baranyi (4), oaspeții au deschis scorul, prin ex-polistul Ungureanu (6), care a prins un șut extraordinar, mingea lovind transversala și intrând în poartă. După doar trei minute, alb-violeții au egalat, prin golgeterul Axente, care a transformat un penalty.

Prima repriză a avut 50 de minute, iar a doua, 45.

La echipa de Liga a III-a, antrenată de Vlad Bura (conducătorul tehnic al reprezentatei României, Universitatea de Vest Timișoara, la Europenele Universitare de fotbal de la Madrid, din vara anului trecut), au evoluat mai mulți jucători care au îmbrăcat, în trecut, tricoul Politehnicii.

În condițiile în care Motreanu, Cherecheș și B. Vasile au fost accidentați, antrenorul Octavian Benga a apelat și la juniori U17 care nu se află în lotul de cantonament, folosind formulele de echipă:

Repriza I: M. Contra – Jurj, Mera (c), Scutaru, Dros – D. Codrea, Ignea – Săulescu, D. Radu, Kuhn – Axente.

Repriza a II-a: Murariu – Sofran, Vidrăsan, Coadă, Bot – Dros, Gaşpar – Trip, Navas, Manea – Al. Pop.

Octavian Benga, după 1-1 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii: „Am întâlnit un adversar foarte bun care are în componență mulți jucători de Liga a II-a, chiar și de Liga I. A fost un test util pentru a vedea anumite deficiențe și ce mai avem de completat. Legat de rezultat, ați văzut și dumneavoastră, a fost un rezultat, aș putea spune, nemeritat. Puteam să câștigăm pentru că am avut o sumedenie de ocazii; ocazii pe care nu avem voie să le ratăm în meciurile oficiale. E un lucru care mă pune pe gânduri, și anume: ajungem în zona careului advers și nu fructificăm sau nu alegem cele mai bune soluții. Sper că o să remediem aceste probleme și în viitor să arătăm mult mai bine pe faza ofensivă.”