Poli, într-adevăr, a ieşit din tunel. A marcat şapte goluri în ultimele două etape. După ce, în precedentele şapte meciuri oficiale, nu marcase deloc!!

Alb-violeţii bănăţeni nu le-au dat celor munteni şansa să se apropie de gol în acest meci. În care a ieşit la rampă căpitanul Mera, bravul stoper golgeter al echipei în sezonul trecut înscriind o “dublă”. Cu capul, cum altfel? Mai întâi, la un corner de pe dreapta, executat de Ignea (amintindu-ne de un alt 3-0, cu Petrolul, în primăvară!), apoi la o lovitură liberă bătută de Ungureanu. Scorul final a fost stabilit, în minutele de prelungire, de abia intratul Zabun, basarabeanul de origine găgăuză debutând la Poli, după ce legitimarea lui fusese, în sfârşit, rezolvată zilele trecute.

A fost primul meci acasă, în acest sezon, în care echipa marchează! Şi, logic, şi prima victorie pe teren propriu. Iar în ultimele patru etape echipa nu a pierdut!

Să mai remarcăm revenirea pe foaia de joc, în premieră în această ediţie, a portarului junior Borbei. În condiţiile în care Guşatu nu s-a putut baza azi pe patru titulari. Murariu, B. Vasile şi Manea au fost accidentaţi, iar C. Popescu, la naţionala U19.

Politehnica – FC Argeş 3-0 (1-0)
Au marcat: Mera (18, 74), Zabun (90+2)

Politehnica: M. Contra – Jurj, Mera (c), Scutaru, Cherecheş – Dros, Ignea – D. Radu (90+1, Trip), Ungureanu (79, Coadă), Schieb (88, Zabun) – Axente. Rezerve: Borbei – Piţigoi, Ad. Lazăr, Vidrăsan. Antrenor: Mugur Guşatu.

FC Argeş: Agachi – Dănescu, Motroc, Şerbănică, Tofan – Panait, Brânzan (81, R. Matiş), I. Şerban (71, Blejdea), Grecu – C. Barbu (46, Alexe), Buhăescu (c). Rezerve: O. Popescu – Oancea, N. Popescu, Turda. Antrenor: Nicolae Dică.

Arbitru: Fl. Mazilu (Satu Mare).

Mugur Gușatu, antrenor Politehnica Timișoara: „Presiunea a fost mare, atât pe noi din pricina accidentărilor, cât și pe argeșeni deoarece, din postura de candidată la promovare, nu își permit pași greșiti. Băieții mei au avut o reacție pozitivă și sunt fericit că au pus în practică toată pregătirea tactică.”