Politehnica rămâne neînvinsă în acest an și cu Tavi Benga pe bancă, după ce, azi, pe terenul sintetic de la Baza Politehnica nr. 2, a dispus de Radnicki Zrenjanin, club la care președinte e chiar internaționalul sârb Zoran Tosic.

A fost, ca și anul trecut, victorie la două goluri diferență. Acum 3-1 (1-1), partida fiind presărată cu unele durități și, în consecință, momente de tensiune. Meciul a fost prevăzut să se dispute pe durata a două reprize de câte 50 de minute, dar, până la urmă, timpul de joc a fost 2 x 48.

Din nou, după mai mult timp, în echipament alb-violet, poliștii au deschis scorul în min. 26, prin Ignea, care a punctat din careu. După doar cinci minute, sârbii au egalat, Avdic transformând excepțional o lovitură liberă. În primul minut de la reluare, Cherecheș a trimis în bară. În min. 74, Radosavljevic a intrat la rupere la Dros și a fost eliminat, dar a fost înlocuit, conform protocolului stabilit pentru acest meci. După câteva zeci de secunde, Dros a solicitat schimbare, astfel că reintrat Trip, care tocmai fusese înlocuit.

Golurile victoriei au venit spre final, prin Al. Pop (89) și Codrea (96, dintr-un penalty obținut de juniorul Cristodulo).

Antrenorul Octavian Benga a folosit echipa:

Politehnica: Murariu – Jurj, Mera (c), Scutaru, Cherecheş – B. Vasile, Ignea – Al. Munteanu, Trip, Manea – Axente. Au mai jucat: Contra, D. Codrea, Sofran, Vidrăsan, Coadă, Dros, Săulescu, D. Radu, Al. Pop, Pintea, Cristodulo.
Motreanu (accidentat) și Borbei (la naționala U17) nu au fost folosiți.

Radnicki Zrenjanin: Radovic – Stefanovic, Grbic, Ducic, Lovre, Bjelica, Cigoja, Milivojev, Krstinic, Avdic, Tadic. Au mai jucat: Randjelovic, Milin, Kis, Kondic, Radosavljevic, Gailovic, Koslovaski, Matic, Mirkovic, Vukovic. Antrenor: Predrag Kandic.

După meci, Tavi Benga a declarat: „Un amical bun pentru noi, mă refer în primul rând la adversarul pe care l-am întâlnit, respectiv o echipă din Serbia. A fost cea mai bună echipă în această perioadă de pregătire, cu adversitate în joc și uneori peste limita regulamentului, dar pot spune că a fost un meci bun pentru că ne-a trezit la realitate. Astăzi am fost puși în dificultate de către cei de la Zrenjanin care ne-au făcut un pressing foarte bun, foarte agresiv. Greu am găsit soluții de a ieși din acest pressing. Am am venit cu un plus din urma acestui meci și anume: am răspuns și noi la un moment dat cu agresivitate și acest lucru mă bucură.”

Photo credit: sebatataru.ro