Meciul-test jucat astăzi de Politehnica, împotriva Centrului Național de Pregătire Timișoara, a fost aproape copy-paste după tradiționalele partide din sezonul de toamnă dintre cele două echipe.

Antrenorul Cosmin Petruescu a folosit aproape exclusiv jucători care nu au evoluat la Sânmartin, juniorii de la CNP au dat o replică foarte bună, iar scorul a fost unul cu multe goluri.

Elevii lui Cristian Petcu au condus mereu, iar alb-violeții au egalat de fiecare dată. Pentru echipa de Liga a II-a au marcat I. Plămadă, căpitan în acest meci (min. 36, 67) și Trip (min. 77), acesta fiind transferat chiar de la CNP. Pentru juniorii în echipament tricolor a punctat Gâdea, hat-trick în min. 23, 64 și 70, ultimul fiind un eurogol.

Politehnica: D. Munteanu – Motreanu, Bîrlovean, Dros, Cojocaru – Vidrăsan, M. Ene – Bedea, Trip, Lucas Fabricio – I. Plămadă. Au mai jucat: Gașpar, Bot.

De remarcat debutul lui Trip, redebutul lui Motreanu și faptul că, pe final, cuplul de stoperi a fost format din doi juniori care nu au împlinit încă 16 ani, Bîrlovean și Bot.

Octavian Ursu, ultimul transfer al Politehnicii, a efectuat azi primul antrenament cu echipa.

După meci, antrenorul Petruescu a declarat: