© Politehnica Timişoara

Politehnica a remizat, ca și partida precedentă. A fost 3-3 (2-2) în meciul de azi, de la Reșița, cu echipa locală CSM Școlar.

Antrenorul Cosmin Petruescu a început cu formula: Murariu (D. Munteanu) – I. Plămadă (Cojocaru), Mera, Scutaru, Cherecheş (Lucas Fabricio) – B. Vasile, Vidrăsan (Ignea) – A. Manea, M. Ene (Alvarenga), Schieb (Coadă) – Cr. Ene (Dros). Schieb a fost schimbat pe parcursul primei reprize, acuzând o accidentare.

Gazdele au condus, surprinzător, cu 2-0, dar Poli a întors rezultatul, prin golurile marcate de B. Vasile (min. 39), Vidrăsan (min. 44, cu un șut de la 25 m) și A. Manea (min. 51, șut din 20 m). Reșițenii au egalat în min. 90.

Următorul amical al alb-violeților va fi miercuri, cu CS Dumbrăvița.

”Am luat trei goluri pe trei greșeli personale, greșeli pe care mult mai ușor le putem corecta în perioada următoare. Am dat șanse tuturor jucătorilor pe care i-am avut la dispoziție și, din cauza lotului restrâns pe care îl avem, pe unii i-am folosit pe alte posturi decât posturile lor de bază”, ne-a declarat, imediat după final, antrenorul Petruescu.