Dragi suporteri timișoreni si bănăteni,

Timișoara trebuie sa îmbrace din nou tricoul alb-violet! Suntem astăzi cu toţii aici exact pentru acest lucru.

Din păcate, Clubul de fotbal Politehnica Timișoara a ajuns astăzi să fie nevoit să repornească iarăși de la zero – acest fapt nu se datorează lipsei de implicare sau devotament a celor care au condus clubul în ultima perioadă, ci doar abordării mult prea sincere, simpliste și subiective a realităților financiare, a vremurilor noastre și a percepției pe care publicul larg o are despre lumea fotbalului.

Dorim să multumim pe aceasta cale membrilor Druckeria pentru toate eforturile, uneori supraomenești, pe care le-au făcut pentru a face posibilă continuarea frumoasei povesti a echipei Poli Timișoara și ne dorim ca și în continuare să fie parte din aceasta poveste, atât ca acționari, dar mai ales ca suporteri înfocati ai echipei noastre.

Foarte multă lume se întreabă unde sunt cei peste 30.000 de suporteri ce umpleau stadionul Dan Păltinișanu și care este motivul pentru care Poli nu joacă acolo unde îi este locul, în vârful fotbalului românesc și în cupele europene.

Răspunsul este pe cât de simplu, pe atât de greu de explicat: suporterii echipei nu mai simt această echipă ca fiind a lor, nu mai simt clubul ca fiind un bun de interes public al Timișoarei și al judeţului Timiș, nu mai simt că numele de Poli Timișoara este brandul cu care trebuie să se mândrească bănățenii. Suporterii simt că povestea Poli Timișoara nu mai are legătură cu ei și că nu mai sunt parte din aceasta.

Dar acești suporteri există, vor să faca parte din poveste, iubesc în continuare clubul, iar noi nu trebuie să facem altceva decât să îi chemăm înapoi, convingându-i de bunele noastre intenții, de devotamentul și dragostea pentru club și de transparența deciziilor luate în interesul lor și a echipei.

In acest moment, să faci parte din povestea Poli Timisoara devine foarte simplu, prin cumpărarea de acțiuni. Insă, ca aceste acțiuni să fie cu adevărat valoroase, ele trebuie să reflecte profesionalismul celor care conduc clubul, cu singurul scop de a readuce performanța sportivă acolo unde ne dorim cu toții, cu obiectivul evident de a reda bănățenilor echipa înapoi.

Misiunea noastră, a tuturor – a clubului, autoritătilor locale, a presei și a suporterilor, nu va fi îndeplinită până când nu vom vedea iarăși pe stadion fanii noștri bănățeni din Lugoj, Vinga, Caransebeș sau Pojejena, până când străzile Timisoarei nu vor fi iarăși pline de oameni îmbrăcați în alb-violet, până când toti cei ce reprezintă și se identifică cu Timișoara și Banatul nu vor simți că sunt responsabili să sprijine Renașterea echipei Poli Timișoara.

Politehnica Timișoara

Cel mai cunoscut nume din Banat

Să-l sustinem să redevină mândria noastră.

Fă și tu parte din această poveste

Cumpără acțiuni la Poli!

Mai multe detalii in curand.

Consiliul de administrație Politehnica Timișoara