Pe o vreme cu totul câinească (frig, ploaie continuă și vânt), Politehnica a învins pe Fortuna Becicherecu Mic, scor 5-2 (1-0).

Axente a marcat, în min. 8, singurul gol al primei reprize. După pauză, alb-violeții au înscris prin Manea (52), Coadă (58) și Al. Pop (68). Echipa de Liga a III-a a redus din handicap, prin două goluri în decurs de un minut, autori Ferțu (72) și Anagor (73). Scorul final a fost stabilit de juniorul Pintea (89).

Meciul s-a încheiat în nocturnă, aprinsă pe parcursul primei părți.

La Poli a debutat și ultima achiziție, experimentatul Al. Munteanu. Motreanu și Cherecheș sunt în continuare accidentați, iar la spaniolul Navas s-a renunțat.

Antrenorul Octavian Benga a folosit formula de start:

Murariu – Sofran, Mera, Scutaru, Dros – B. Vasile, Ignea – Săulescu, Trip, Manea – Axente.

Au mai jucat: Borbei, Jurj, Vidrăsan, Coadă, D. Codrea, Al. Pop, M. Contra, D. Radu, Pintea, Kuhn, Al. Munteanu.

Octavian Benga, după victoria cu Fortuna Becicherecu Mic: „O victorie în penultima zi de cantonament; ne aflăm la finalul pregătirii centralizate. Am avut parte un joc pe o vreme foarte grea, în ploaie și frig. Mă declar mulțumit, chiar pot să spun că am rămas surprins de atitudinea și jocul echipei deoarece suntem pe finalul pregătirii. Sunt mulțumit de cum au decurs lucrurile astăzi, în cele mai multe faze ale jocului am încercat să venim cu plusuri și, față de ultimul meci, am reușit să finalizăm mai mult. Am fost capabili să ducem mingea mult mai des în jurul careului advers și asta este îmbucurător. Începem să avem finalitate în fața porții. Dacă ar fi să punctez un lucru negativ în urma acestui meci, ar fi relaxarea jucătorilor la scorul de 4-0 când au făcut două cadouri adversarilor. Nu permit acest lucru și voi avea o discuție cu jucătorii mai tineri pentru că îi vreau concentrați pe toată durata partidei.”