Andreea, Maya, Andreas, Andreea, Miruna, Albert și Daria sunt micii îngerași ce ne-au ajutat să pregătim o surpriză frumoasă doamnelor și domnișoarelor care ne-au susținut din tribune la meciul Politehnica – Rapid.

Copiii de la Centrul de Zi Antimis, alături de voluntari ai Academiei Mămicilor din Timișoara, au pregătit cu drag pentru noi peste 500 de mărțișoare pe care apoi le-am oferit la intrarea pe stadion fetelor care ne înțeleg pasiunea pentru fotbal și trăiesc fenomenul la intensitate maximă alături de noi.

Am ales să aducem primăvara în sufletul doamnelor oferind un altfel de mărțișor, susținând în același timp o inițiativă demnă de a primi apreciere. Fondurile pe care Centrul de Zi Antimis și Academia Mămicilor din Timișoara le-au strâns în urma acestei acțiuni vor fi folosite pentru a dărui ”O floare pentru un zâmbet” bunicuțelor din două cămine pentru persoane vârstnice din Timișoara, de Ziua Femeii.

Suntem mândri să avem alături de noi astfel de oameni minunați deoarece împreună putem face lucruri extraordinare. Vă mulțumim!