În 2012 poliștii experimentau pe propria piele ceva de neimaginat: viața de microbist fără Poli. Ne pregăteam cu toții să agățăm fularele în cui, să nu mai fluturăm steaguri, și, poate ce îi cel dureros, să privim spre stadionul „Dan Păltinișanu” cu lacrimi în ochi pentru că totul ne-a fost luat, viața de suporter ne era decimată. 

Treptele bătrânului oval începeau încet să își piardă farmecul. Am trecut rapid, ca într-un adevărat coșmar, de la adrenalina care lua cu asalt sufletele suporterilor alb-violeți în timp ce urcau treaptă cu treaptă, la deznădejde și furie față de factorii decizionali care au distrus tot ce iubeam și ne unea în comunitatea locală: POLI.

Ce era de făcut? Încotro o luăm?

RACOVIȚA v. POLITEHNICA 0-1

Sunt greu de privit chipurile oamenilor maturi, poliști veritabili, care de-a lungul anilor au susținut echipa fanion a orașului Timișoara în victoria cu Celtic, deplasările din „Groapă”, în înfrângerile din finalele de Cupă, sau chiar în deplasarea de la Donetsk. Credeam că înfrângerea de la Galați când am pierdut titlul este maximul suferinței, dar nici prin cele mai negre coșmaruri nu ne imaginam ce ne aștepta la sfârșitul sezonului 2011/2012.

Soluții de compromis? Clar și răspicat: NU! De ce? Pentru simplul fapt că soluția cea mai viabilă și sănătoasă trebuia să aibe la bază instituția de prestigiu din orașul nostru: Universitatea Politehnica din Timișoara.

Vara anului 2012 – FOTBAL PENTRU SUPORTERI

Euforia din jurul proiectului cuprindea majoritatea covârșitoarea a suporterilor violeți și, dacă e să-l cităm pe regretatul antrenor Costică Rădulescu, ne pregăteam să deschidem pagina de istorie a Politehnicii Timișoara deoarece: „toate trec, banii trec, dar astea… astea să le povestiți la copii, la nepoți”. Rețeaua de social media Facebook lua cu asalt întreaga populație a globului și inevitabil am pornit o pagină oficială de Facebook.

Iulie 2012 – trial pentru istorie

Trial pentru istorie

Cine nu a visat vreodată să îmbrace tricoul de joc cu blazonul nostru sfânt în dreptul inimii? Să marcheze și să celebreze golul pe gardul din dreptul Peluzei Sud Timișoara? Am fost pionerii fotbalului românesc în inițiativa unică „FOTBAL FĂRĂ PATRONI” și astfel am oferit șansa fanilor poliști să îmbrace oficial tricoul de joc al Politehnicii Timișoara. Ce a urmat ulterior? Răspuns: pagini de istorie!

Am demonstrat împreună că suntem de neoprit, un veritabil tăvălug bănățean. Iar satifacția noastră supremă este consolidată în sloganul #unclubdiferit. Prin intermediul paginii oficiale de facebook Politehnica Timișoara am reușit să comunicăm cel mai eficient cu publicul larg, să oferim informații din rândul clubului nostru, să venim cu update-uri constante de legate de eficiența implicării în cadrul proiectului inițiat de Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria” (voluntariat, carduri de membri oficiali, cotizații, marketing). #maximumpentruPoli în fiecare clipă!

Februarie 2021 – 50.000 de aprecieri

Scurtă evoluție a aprecierilor

Au fost momente când s-au scurs lacrimi la anumite meciuri. Greu putem uita egalul de la Gătaia când am fost conștienți că șansele noastre de promovare au devenit instant aproape nule sau când am pierdut acasă fără drept la replică cu rivalii de la Arad. Dar, exact cum a fost mesajul din derby-ul cu Corvinul Hunedoara: înving cei ce nu cedează! Astfel de momente ne-au clădit și ambiționat.

Fără ajutorul vostru nu ajungeam în acest moment al redactării prezentului articol și în consecință vrem să vă asigurăm pe fiecare dintre voi, pe toți cei care ați contribuit pentru cele 50.000 de aprecieri, de toată recunoștința noastră. Respect tuturor!

 

Totul depinde noi, soarta este în mânile noastre. Mii de mulțumiri și vă așteptăm alături de noi prin intermediul cardurilor de membri oficiali: www.sspolitehnica.ro/membri.

MAI MULT CA ORICÂND, POLI SUNTEM NOI!