Politehnica Timișoara încearcă să revină pe linia victoriilor odată cu deplasarea de sâmbătă, de la Afumați. Partida cu CS-ul local nu se anunță însă deloc ușoară, trupa lui Vasile Neagu venind după trei jocuri în care a acumulat șapte puncte. Mijlocașul Adrian Poparadu spune că el și colegii săi sunt conștienți de dificultatea meciului din Ilfov, însă consideră că dacă echipa va evolua precum în prima repriză a meciului cu CS Balotești, va obține și punctele puse în joc.

„Ne așteaptă cu siguranță un meci greu, împotriva unei echipe bune a Ligii a II-a. Chiar dacă începutul lor de campionat a fost mai slab, au în componență jucători cu experiență mare, jucători buni. Suntem conștienți de dificultatea meciului, însă e important să avem atitudinea din prima repriză a meciului cu Balotești. Sunt sigur că dacă vom elimina greșelile din ultimele meciuri, vom obține toate cele trei puncte. Victoria e foarte importantă pentru noi, pentru moralul nostru și pentru acești suporteri minunați, care ne încurajează meci de meci”, a declarat Poparadu.

Experimentatul mijlocaș spune că echipa și-a revenit din punct de vedere mental după sincopa cu CS Balotești.

„Atmosfera e bună, ne-am revenit după acest meci cu Balotești. Sperăm să demonstrăm acest lucru și în teren și să ne întoarcem de la Afumați cu toate cele trei puncte. În meciul cu Balotești, cred că a fost o relaxare a noastră, după o primă repriză foarte bună. Cred că asta a dus la acea egalare rapidă”, a mai spus Poparadu.

A marcat după 1971 de zile!

Adrian Poparadu s-a alăturat Politehnicii la începutul acestui sezon, după ce s-a despărțit de concitadina ACS Poli, pentru care a evoluat în Liga I. Mijlocașul care luna viitoare va împlini 30 de ani spune că se simte bine la gruparea studențească. „M-am acomodat foarte bine, am fost primit foarte bine de băieți și sper să am în continuare evoluții cât mai bune, pentru a ajuta echipa”, a declarat Poparadu.

În meciul din runda trecut, cu CS Balotești, Adrian Poparadu a deschis scorul, în minutul 27. Mijlocașul polist nu e foarte obișnuit cu golurile, ultima sa reușită datând din 24 aprilie 2012, dintr-un FC Maramureș Baia Mare – Poli Timișoara 0-5. Au trecut, așadar, cinci ani și cinci luni sau, mai exact, 1.971 de zile!

„Într-adevăr, nu am mai marcat de foarte mult timp, chiar nu mai țin minte când a fost ultimul gol. Sunt fericit că am reușit să marchez, dar aș fi fost și mai fericit dacă reușeam să și câștigăm”, a mai spus Poparadu.

Partida CS Afumați – Politehnica Timișoara, din runda a 9-a a Ligii a II-a, va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, și nu va fi televizată.