Suntem bucuroşi să anunţăm că mijlocaşul timişorean Adrian Zaluschi a semnat un contract pe doi ani de zile cu Politehnica Timişoara.

Adrian Silviu Zaluschi nu are nevoie de prea multe prezentări pentru microbiştii din vestul ţării. S-a născut pe 2 decembrie 1989, la Timişoara. Postul său de bază este cel de mijlocaş central, dar poate îndeplini mai multe roluri în zona mediană a terenului. A început fotbalul la Tehnomet, de unde a fost înregimentat de Srbianka Giuchici. La nivel de seniori a evoluat pentru Viitorul Sânandrei (Liga 4), Millenium Giarmata, Minaur Baia Mare (L3), FC Politehnica II Timişoara (L2 şi L3), ACU Arad, FC Politehnica Timişoara, UTA, Dunărea Călăraşi (toate L2), Ripensia (L2-L4) şi ACS Poli (L1). Are trei prezenţe pe prima scenă în perioada de împrumut la ACS Poli (de la Ripensia). În stagiunea trecută a evoluat în 17 jocuri oficiale. Un joc în Cupa României şi opt în Liga 2 pentru Dunărea Călăraşi, respectiv opt partide pentru Minaur Baia Mare, fosta sa echipă, la nivelul Ligii 3.

„Am mai jucat cinci ani de zile în aceste culori şi sunt foarte bucuros că am revenit la Timişoara şi vreau să demonstrez că merit să joc. Sper să vină cât mai mulţi suporteri la stadion, să ne susţină, avem nevoie, sper să se ridice toate restricţiile… Şi sper să le demonstrăm pe teren că merităm să îmbrăcăm acest tricou”, Adrian Zaluschi

Binei ai venit şi mult succes, „Zalu”!