DĂM DRUMUL LA DEBANDADĂ!

Politehnica Timișoara și Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria au onoarea să vă invite la amicalul de prezentare al lotului nostru pentru sezonul 2018/2019! Băieții în Ghete vin în fața dumneavoastră pentru ultimul meci de pregătire înainte de începerea sezonului, meci disputat în compania formației de tradiție basarabene Zimbru Chișinău!

Adversarii noștri vin din postura unuia dintre cele mai titrate cluburi de peste Prut, având în palmares opt titluri naționale, șase Cupe ale Moldovei și o Supercupă. Momentan formația din capitala Moldovei ocupă poziția a cincea în clasamentul primii ligi, la pauza dintre tur și retur (sistemul competițional e diferit, jucându-se în program primăvară-toamnă).

Meciul se va disputa pe stadionul Dan Păltinișanu, sâmbătă – 28 iulie, cu începere de la ora 20:00 și ne oferă prilejul să vă prezentăm echipamentul în care violeții vor evolua în următoarele sezoane! Noile tricouri vor fi disponibile la vânzare atât la meci, la standul cu materiale promoționale, cât și online, începând cu 30 iulie. Ne dorim un oraș îmbrăcat în alb și violet atunci când joacă Poli!

Vă așteptăm la partidă cu o serie de surprize pe care le-am pregătit pentru voi. Vrem de asemenea să îngroșăm rândurile membrilor oficiali ai clubului, oamenii care îl susțin și care îl duc spre succes! Mai multe detalii puteți găsi pe www.sspolitehnica.ro/sustinere.

Dăm împreună startul unui sezon de poveste, cel mai puternic sezon de #Liga2 în ultimii 30 de ani! Înainte POLITEHNICA!