Foto: Emanuel Titus Iliesi / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara încheie o săptămână istovitoare cu un meci pe teren propriu, în compania Luceafărului Oradea. Întâlnirea e programată mâine, de la ora 14:00, pe arena „Știința”, în cadrul etapei a 17-a a Ligii a II-a. Mijlocașul alb-violeților, Andrei Țugui, spune că el și colegii săi abordează și acest joc cu gândul numai la victorie, considerând că atitudinea poate reprezenta cheia succesului.

„Întâlnim o echipă în formă. Trebuie să ne gândim că atitudinea e singurul factor care ne poate ajuta. Cu o atitudine foarte bună putem demonstra că suntem o echipă de valoare și putem câștiga meciul”, a afirmat Țugui înaintea întâlnirii cu bihorenii, care vin la Timișoara după o serie de trei victorii în campionat.

Andrei Țugui a fost titular în meciul susținut de Politehnica miercuri, în deplasare, cu Foresta Suceava și spune că începe să își reintre în ritmul obișnuit, după o perioadă de inactivitate la începutul sezonului.â

„Pentru mine a fost o motivație în plus faptul că am început meciul de la Suceava ca titular. Sunt în continuare pregătit să joc oricând va fi nevoie, sunt pregătit fizic, dau 100% la antrenament și sper să se vadă acest lucru și pe teren. Îmi doresc foarte mult să joc, îmi doresc foarte mult să marchez și să fiu un jucător cu o atitudine foarte bună”, a mai spus Țugui.

Înaintea începerii meciurilor din etapa a 17-a, Politehnica se regăsește pe locul 7 în ierarhia ligii secunde, cu 17 puncte, dar ar mai putea urca în cazul unui succes mâine, cu Luceafărul.

„Noi trebuie să luăm fiecare meci în parte, să îl analizăm așa cum se cuvine, iar când intrăm pe teren suntem obligați să dăm totul! Rămâne de văzut ce va fi. La meciul cu Luceafărul ne dorim cele trei puncte și trebuie să le și obținem, pentru că ne vor ajuta să urcăm în clasament, iar acesta este un lucru foarte bun pentru noi”,consideră Țugui.

Partida Politehnica Timișoara – Luceafărul Oradea va avea loc mâine, de la ora 14:00, pe stadionul „Știința”. Meciul nu este televizat.