Politehnica Timişoara va evolua mâine, pentru a doua oară în acest început de sezon, în judeţul Ilfov. Alb-violeţii încearcă să repete isprava din etapa a 5-a, când au bifat o victorie memorabilă la Clinceni, şi să reia seria rezultatelor pozitive. Unul dintre jucătorii care şi-ar putea face apariţia mâine teren e Andrei Ţugui, mijlocaşul revenit în urmă cu câteva săptămâni la echipă, după o încercare de mutare în fotbalul italian.

Partida de la Afumaţi nu se anunţă deloc uşoară pentru alb-violeţi, în condiţiile în care gruparea ilfoveană a adunat şapte puncte în ultimele trei etape.

„E un meci în care trebuie să dăm totul. Echipa stă bine din toate punctele de vedere. Trebuie să mergem cu o mentalitate sănătoasă la Afumaţi, să avem o atitudine bună şi sper să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte”, a declarat Ţugui.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a revenit de câteva săptămâni la antrenamentele conduse de Bogdan Andone, iar acum îşi aşteaptă revenirea pe teren la nivelul eşalonului secund. În partida de săptămâna trecută, cu CS Baloteşti, Andrei Ţugui s-a aflat în lotul de 18, însă nu a fost utilizat.

„Îmi aştept debutul şi îmi doresc foarte mult şi să marchez în acest sezon. Am făcut o mică pauză, după discuţiile pe care le cunoaşteţi. Am fost foarte dornic să revin, am fost 100% la antrenamente, iar acest lucru a făcut să fiu şi în lot. Mă simt pregătit din toate punctele de vedere, atât fizic, cât şi psihic. Acest lucru se datorează faptului că m-am antrenat la capacitate maximă”, a mai spus Ţugui.

În rândul „Băieţilor în Ghete”, atmosfera e bună, după cum spune Andrei Ţugui, în ciuda rezultatului din ultimul meci disputat pe teren propriu, cel cu Baloteşti.

„Atmosfera este foarte bună, domnul antrenor ne motivează, dă încredere fiecărui jucător, iar acest lucru ne face şi pe noi să dăm totul pe teren”, a conchis Andrei Ţugui.

Partida CS Afumaţi – Politehnica Timişoara, din cadrul etapei a 9-a a ligii secunde, va avea loc mâine, de la ora 11:00, şi nu va fi televizată.