Suntem bucuroşi să anunţăm încă o revenire în alb-violet. Portarul Rareş Murariu a semnat un contract pe doi ani de zile cu Politehnica.

Rareş Mihai Murariu s-a născut pe 5 aprilie 1999, la Mangalia. A început fotbalul la Callatis Mangalia şi a crescut apoi la Academia „Gheorghe Hagi”. A fost campion naţional în Liga Elitelor U19 cu FC Viitorul, în sezon 2017-18, după care a sosit prima dată la Politehnica. Pentru echipa noastră a evoluat în 48 de partide la nivelul Ligii 2. În sezonul trecut a fost jucătorul campioanei României, CFR Cluj, debutând în elită într-un joc cu FCSB (scor 2-0).

„Mă bucur că m-am întors la Politehnica Timişoara, sunt conştient că multă lume va spune că poate am făcut un pas înapoi în carieră, dar eu nu consider asta, pentru că ştiu ce se cere la Poli, ce pretenţii şi aşteptări sunt! Am venit să ne luptăm la primele locuri, să facem o figură cât mai frumoasă. Normal, vom lua fiecare meci în parte şi o să jucăm mereu la victorie, asta e cel mai important. Grupul de băieţi l-am găsit mai bine de când am plecat, pentru că au avut şi o experienţă în play-off, s-au luptat, au intrat în play-off şi au avut meciuri foarte foarte tari acolo, pe miză. A fost un lucru foarte benefic pentru ei şi, anul acesta, Doamne ajută să repetăm performanţa de anul trecut şi cred că o să fie foarte bine!”, Rareş Murariu

Bine ai revenit, Rareş!