În ultimul an băieții noștri au fost hidratați constant de către apa de izvor Apuseana. Acest brand construit de către cei de la Alconor Company, din Satu Mare, a avut și are în continuare încredere în proiectul nostru de suflet.

Apuseana este o apă cu tradiție, fiind îmbuteliată prima oară în 2004, dăruită de meleagurile sătmărene, răsfățate de natură și tihnă. De-a lungul anilor s-a îmbunătățit și s-a reinventat constant, adăugând mereu un plus la imagine, prezentare și diversificând constant gama de produse. Se remarcă prin puritatea microbiologică desăvârșită și asigură o hidratare corectă, indiferent că încheie prânzul familiei, revitalizează corpul în mișcare sau aromează un cocktail. Oferta Apuseana include apă plată și carbogazoasă simplă sau cu arome de fructe, precum și un sortiment de apă destinată sportivilor și persoanelor active, îmbuteliată în flacoane de 0.75L, pregătită să îți fie alături în timp ce faci mișcare.

În acest an cei de la Apuseana vor hidrata atât generația actuală cât și generațiile viitoare, dar și pe fete. Ei au hotărât ca în al doilea an de susținere a clubului nostru să fie alături de fiecare grupă de vârstă și de gen ( echipa de seniori, grupele de juniori și echipa de fete).

„Avem nevoie de parteneri care cred în noi, în proiectul nostru și în viziunea noastră. Apuseana a pus umărul într-un moment important în dezvoltarea acestui club și au arătat că sunt un partener loial. Le mulțumim pentru încrederea acordată și pentru faptul că au acceptat să se extindă pe toate ramurile de vârstă venind alături de Academie dar și de fotbalul feminin. Acest lucru ne dovedește că este un partener mulțumit de cum lucrăm și cum vedem viitorul acestui club minunat. La Timișoara nu mai este loc de amatorism sau greșeli, trebuie să facem totul perfect” – Costel Pantilimon, manager general Politehnica Timișoara.

Am vorbit și cu cei de la Apuseana, partenerul nostru de hidratare, care ne-au răspuns la câteva întrebări:

1. De ce am prelungit parteneriatul?
Continuăm să recunoaştem valoarea parteneriatului nostru cu Politehnica Timișoara, care ne oferă un cadru excelent pentru promovarea brandului nostru, APUSEANA, apă de izvor şi a produselor noastre precum şi promovarea unei vieţi active şi sănătoase. Am fost impresionați de angajamentul și profesionalismul echipei de management a clubului în gestionarea parteneriatului nostru şi suntem mândri să susținem sportul și să contribuim la dezvoltarea fotbalului.

2. De ce aţi extins și la Politehnica Timișoara Femina?
Pe parcursul ultimelor luni am remarcat o creştere semnificativă a interesului pentru fotbalul feminin. Extinderea parteneriatului nostru la echipa de fete, Politehnica Femina este o modalitate de a susţine această evoluţie şi, în acelaşi timp, de a le oferi o sursă de hidratare de înaltă calitate, prin intermediul apei de izvor, APUSEANA. Ne dorim să susținem tinerele talente din Timișoara.

3. Cum vedeţi activitatea clubului în ultimele luni?
Politehnica Timișoara a avut o evoluție promițătoare în ultima perioadă, cu rezultate bune în competițiile la care a participat. Atât echipa masculină cât și cea feminină au obținut performanțe notabile și au adus bucurie comunității noastre.

4. Care este viziunea voastră pentru acest parteneriat?
Viziunea APUSEANA este de a transforma acest parteneriat într-un exemplu de succes în care sportul, promovarea unui stil de viaţă echilibrat şi asigurarea hidratării se întrepătrund pentru a aduce beneficii atât clubului, cât şi comunităţii.