Politehnica a reușit azi două transferuri. Este vorba de Adrian Gîdea și Marian Târşa (aceasta e ortografia corectă a numelor lor de familie), care au semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire.

Adrian Gîdea s-a născut la 13 martie 2000, la Drobeta Tr. Severin. La juniori a evoluat la CSȘ Drobeta Tr. Severin
și Centrul de Excelență Timișoara, iar din 2018 s-a transferat la CFR Cluj.Cu cea mai bună echipă românească a ultimilor ani a cucerit două titluri naționale, jucând în 21 meciuri (1 gol) de Liga I în ediția 2020/21 și 8 în 2021/22. În primăvara 2021 a evoluat în finala Supercupei României, câștigată de clujeni, iar în toamna aceluiași an a fost introdus în meciul CFR – Randers 1-1, din Liga Conference. În sezonul actual a evoluat în patru partide pentru alb-vișinii în campionat, plus câte una în cupa României și Supercupa României. Este extremă sau mijlocaș dreapta.

Marian Târşa s-a născut la 16 aprilie 1998, la Vaslui. A fost convocat la lotul național de juniori U19. A evoluat la CSM Politehnica Iași, FC Botoșani, Academica Clinceni, Vedița Colonești, iar în toamna anului trecut a evoluat la Metalul Buzău, în Liga a III-a (locul 2 în seria a II-a). Are la activ 20 de meciuri și un gol marcat în Liga I. Joacă mijlocaș defensiv.

Legitimarea celor doi jucători (ca și a celor ce vor semna pentru club în perioada următoare) se va produce după ce interdicția la transferuri va fi ridicată.

Declarații:

Adrian Gîdea:

Marian Târşa: