Politehnica a reușit azi alte două transferuri. Este vorba de Miloš Sekulić și Luka Stojanović, care au semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire. Amândoi sunt sârbi, dar, având și pașapoarte ale Croației, respectiv Bulgariei, sunt comunitari.

Miloš Sekulić s-a născut la 1 ianuarie 1996, la Ruma (Iugoslavia). Are 1,86 m și este fundaș central. Junioratul l-a făcut la Vojvodina Novi Sad, iar la seniori a evoluat la cluburi din Serbia, Slovacia, Suedia, Germania, Slovenia și Italia, ultimul său club fiind Abano (în eșalonul al 5-lea și al 6-lea din Peninsulă). Nu a jucat niciodată la nivelul primei ligi.

Luka Stojanović s-a născut la 15 noiembrie 1996, la Pancevo, în Banatul Sârbesc. Joacă extremă sau mijlocaș stânga. Primele sale cluburi, la seniori, au fost Zeleznicar și Dinamo, din orașul natal. O scurtă perioadă a evoluat în Bulgaria, la Levski Lom. Ultimul său club a fost Zlatibor Cajetina (din eșalonul secund al Serbiei), de care s-a despărțit în toamnă. Nu a jucat niciodată la nivelul primei ligi. A nu fi confundat cu Luka Stojanović (n. 1994), tot sârb, care e acum la Al-Hazem (Arabia Saudită).

Legitimarea celor doi jucători (ca și a celor ce vor semna pentru club în perioada următoare) se va produce după ce interdicția la transferuri va fi ridicată.

Declarații:

Miloš Sekulić:

Luka Stojanović: