Aurel Vlaicu, jucător născut în data de 1 august 2006, a semnat astăzi primul său contract de jucător profesionist cu Politehnica Timișoara.

Crescut la AS Sport Kids Drobeta-Turnu Severin, Aurel Vlaicu s-a alăturat clubului alb-violet în anul 2021, În acest sezon tânărul fundaș central face parte din echipa Under 17, pregătită de Cristian Gălan, dar a făcut pasul și către formația de seniori, antrenându-se cu lotul pregătit de Octavian Benga și fiind totodată în două rânduri opțiune pe bancă la jocuri din Liga 2.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu un club de tradiție, precum Politehnica Timișoara! Cred că este un pas foarte important în cariera mea, pas care îmi dă un plus de încredere. Țin să le mulțumesc foștilor mei antrenori de la clubul care m-a format – Mihart Cornel, Cristi Țigănele, Angelo Marghescu, dar și actualului meu antrenor Cristi Galan pentru că mi-au acordat tot sprijinul și toată încrederea de care am avut nevoie! Sper să fie într-un ceas bun și să am cât mai multe reușite în tricoul alb-violet”, a declarat la semnare Aurel Vlaicu.

„Îl felicit pe Aurel pentru semnarea contractului, este jucător de mare perspectivă. Doresc să confirme încrederea acordată și în cel mai scurt timp să devină un jucător important în prima echipă. Mulțumesc clubului partener Sport Kids Drobeta Turnu Severin și antrenorilor de acolo – Mihart Cornel, Angelo Marghescu și Țigănele Cristian. Și felicitari lui Cristi Gălan pentru munca depusă”, a declarat directorul sportiv Paul Codrea.

Aurel Vlaicu a semnat o înțelegere valabilă până în vara anului 2025, cu opțiune de prelungire.

Info foto (principal): Paul Codrea (stânga, director sportiv Politehnica Timișoara), Aurel Vlaicu (centru, jucător Politehnica Timișoara) și Cristian Gălan (dreapta, antrenor Politehnica Timișoara U17)