Astăzi avem onoarea să anunțăm un nou parteneriat ce își propune să ne ajute să ducem clubul mai aproape de marea performanță, acolo unde ni-l dorim. La fel ca fabrica timișoreană AZUR, noii noștri parteneri, avem o tradiție în evoluție. Ne-am transformat dintr-un club amator pentru studenți în singurul club profesionist de fotbal din România ce aparține de o instituție de învățământ superior. Și nu de orice instituție, ci de una dintre cele mai prestigioase din țara noastră, Universitatea Politehnica Timișoara, fondată de Regele Ferdinand I. Ne-am transformat din suporteri în manageri de club, unii extrem de performanți. Stau dovadă realizările sportive și cele din afara dreptunghiului verde, din ultimii opt ani.

Ne bucură că toate acestea îi fac pe membrii comunității noastre să nu rămână indiferenți și să pună umărul la renașterea Politehnicii, fapt pe care ni-l dorim cu toții. Suntem mândri că se alătură proiectului nostru firme timișorene de renume, cu tradiție, ce doresc să își asocieze imaginea cu Politehnica Timișoara și să ne dea o mână de ajutor, extrem de importantă, cu atât mai mult în contextul situației actuale.

AZUR va fi partener Bronze al Politehnicii Timișoara pentru sezonul 2020/2021.

 

 

Cu mai bine de 100 de ani în urmă,  AZUR a fost fondat ca primul producător de vopsele și acoperiri industriale din România. De atunci, AZUR s-a dezvoltat constant într-o companie chimică care produce și furnizează următoarele produse: rașini pentru ambalaje alimentare, arome pentru produse cosmetice și alimentare, materiale compozite pentru industria electrică și de transport, vopsea și acoperiri pentru aplicații din domeniul arhitectural și industrial.

AZUR este unul dintre cei mai importanți producători de vopsea și acoperiri industriale din România și, în același timp, un important exportator de rașini, arome și materiale compozite din întreaga lume.

Descoperă mai multe despre noii parteneri comerciali ai Politehnicii pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook a companiei.