Antrenorul Politehnicii Timişoara s-a arătat îngrijorat după succesul din turul IV al Cupei României, scor 4-3 cu CSC Ghiroda, de numărul tot mai mare de indisponibilităţi din lotul alb-violet.

„A fost un meci foarte greu, pentru meciul acesta i-am pierdut pe Mera şi pe Manea. Mera, suspendat din campionat, Manea, accidentat în meciul de la Târgu Jiu. După ce că suntem dezmembraţi total ca şi lot numeric, am fost nevoit astăzi să folosesc cinci jucători născuţi 2003, 2004, jucători de 16 ani, s-a văzut în unele momente că am avut probleme. Am întâlnit totuşi o echipă bună, cu mulţi jucători care au jucat în Divizia B. Eram convins că meciul va fi foarte dificil. Cred că a fost un meci spectaculos numai datorită numărului de goluri mare, jocul în sine nu a fost unul plăcut, ci modest. Terenul – execrabil, nici nu se putea juca pe el. Îi felicit şi pe cei de la Ghiroda, pentru că ne-au pus probleme mari. Pentru noi a fost foarte dificil să aliniem un prim 11, va fi foarte dificil pentru meciul de sâmbătă. Pe lângă pierderile pe care le avem, în continuare i-am pierdut pe Popovici şi Ivanovici. Se pare că de la zi la zi voi fi pus într-o dificultate şi mai mare”, a declarat Octavian Benga.

Clubul nostru speră ca până la jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu CSM Slatina din etapa a IX-a a Ligii 2, să revină o parte dintre jucătorii care au fost depistaţi pozitiv în urmă cu două săptămâni.

De asemenea, antrenorul principal al Politehnicii a tras un semnal de alarmă în legătură cu modul diferit în care sunt tratate cazurile de Covid apărute la echipele din judeţul nostru şi nu numai. Reamintim că luni seara gazdele de azi au semnalat zece infectări în cadrul clubului.

„Aş vrea să trag un semnal de alarmă pentru că Politehnica Timişoara e totuşi un brand şi am ajuns bătaia de joc a DSP-ului, a ţării. Nu se poate ca noi să stăm două săptămâni când suntem depistaţi cu coronavirus, izolaţi, iar contacţii, inclusiv eu am stat şapte zile carantinat, nu am lăsat soţiile să meargă la lucru, copilul – în cazul meu, nu l-am lăsat să meargă la grădiniţă. Am avut o responsabilitate, trebuie să o avem. Dar DSP Timiş şi domnul Cioca (n.n. Flavius Cioca – director executiv DSP Timiş) văd că judecă diferit. Unii sunt fraierii de serviciu, adică noi, Politehnica. Nu am nimic cu Ghiroda, Ripensia, alte echipe, dimpotrivă. Dar alţii sunt şmecheri. Nu e corect, nu e cinstit, pentru că nu ai cum să nu ai contact într-un focar cu zece persoane, acei jucători se află în vestiar, autocar, vin cu maşinile… Şi să nu ne mirăm că mor oamenii, unii au responsabilitate, adică fraierii, printre care suntem şi noi, şi alţii fac ce vor…”, a subliniat Octavian Benga.