Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu Marko Deronja. Portarul sloven în vârstă de 24 de ani a semnat un contract pe un an de zile cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon!

Marko Deronja s-a născut pe 29 decembrie 1995, la Ljubljana, capitala Sloveniei, şi măsoară 1,91 metri înălţime. Acesta a evoluat în cariera sa în mai multe campionate din Europa. În ţara natală a fost jucătorul celor de la Olimpija Ljubljana, SD Sencur, NK Tolmin şi NK Kranj. În Slovacia a evoluat pentru divizionarele secunde VSS Kosice, FK Haniska şi Poprad. A mai avut experienţe în ligile inferioare din Germania şi Austria, la TSV Kastl şi ASKÖ St. Michael/Bleiburg. Iar ultima sa echipă a fost Lommel SK, din al doilea eşalon belgian.

„Am reuşit deja să vizitez oraşul. Timişoara e foarte frumoasă, îmi place mult! Ştiu că Politehnica e un club mare în România, am auzit despre acest club înainte să vin, ştiu că Dare Vršič a jucat aici acum mai bine de zece ani. Echipa e bună, sunt jucători cu experienţă, dar şi tineri care vor să facă lucruri importante în cariera lor şi cred că e un mix bun pentru toată lumea. Clubul e în primele cinci clasate şi sper să continue să evolueze bine pentru că Politehnica merită să fie sus şi totodată în prima ligă!”, a declarat Marko Deronja.

Bine ai venit în Banat, Marko!

Dobrodošli, Marko!