Stjepan Plazonja este noul jucător al Politehnicii. Atacantul croat a sosit sub formă de împrumut pe un an de zile de la prim-divizionara FC Hermannstadt.

Stjepan Plazonja s-a născut pe 2 ianuarie 1998, la Đakovo, în Croaţia. În perioada junioratului a fost jucătorul celor de la Cibalia, NK Osijek şi Dinamo Zagreb. La nivel de seniori a jucat în ţara natală, în eşalonul secund, pentru Dinamo Zagreb II şi Kustosija Zagreb. A mai fost jucătorul prim-divizionarei slovene FC Koper iar din toamna lui 2019 s-a transferat la FC Hermannstadt, grupare pentru care a debutat în Liga I. În prima parte a anului, atacantul care măsoară 1,92 metri a fost împrumutat la Viitorul Şelimbăr (Liga 3).

„E o mutare bună pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult. Am găsit o atmosferă plăcută şi sunt pregătit pentru noul sezon. Băieţii m-au primit foarte bine, mă ajută mult, la fel ca şi antrenorul. Avem o echipă foarte bună şi tragem tare la antrenamente. Nivelul Ligii 2 din România e foarte bun pentru jucătorii tineri. Ştiu că Politehnica are planuri mari în acest sezon şi vreau să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele!”, Stjepan Plazonja

Bine ai venit la Timişoara şi mult succes, Stjepan!