Politehnica Timișoara a bifat astăzi a cincea victorie din cele șapte meciuri de verificare disputate până acum. Pe terenul din Covaci, alb-violeții au dispus cu 3-0 de CNS Cetate Deva, într-un meci care a pus punct cantonamentului desfășurat pe plan local. Antrenorul Bogdan Andone s-a declarat mulțumit de implicarea elevilor săi, mai ales că s-a simțit și o stare de oboseală acumulată în această perioadă de pregătire.

„Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor. S-a văzut astăzi o stare de oboseală fizică și mentală acumulată în cele două săptămâni de pregătire. E foarte important că nu am avut jucători accidentați în această perioadă și mă bucur pentru băieți, au făcut un efort bun, au muncit bine și merită cele două zile de pauză pe care le vor avea, mâine și duminică”, a declarat Andone, după testul cu Cetate Deva.

„Băieții în Ghete” au încheiat cu această ocazie și cantonamentul pe care l-au desfășurat, în ultimele două săptămâni, pe plan local.

„Din fericire, am avut parte de o vreme extraordinar de bună, astfel că am profitat de terenurile noastre de antrenament și de joc. A fost un stagiu foarte bun. Condițiile de cazare și masă au fost foarte bune și mulțumim pe această cale Politehnicii și domnului rector în special. Un cantonament mai bun decât mă așteptam, sincer să fiu”, a concluzionat Bogdan Andone.

Ultimul test dinaintea reluării campionatului va avea loc sâmbăta viitoare, pe „Știința”, în compania Universității Cluj.

„E un meci cu o echipă de tradiție, foarte bună a Ligii a III-a, care cu siguranță va promova. Universitatea Cluj are jucători de valoare, care au multe meciuri în Liga I disputate. Vom pregăti meciul ca atare, pentru că va fi, practic, ultima repetiție înaintea startului returului. Sper să fie un test util pentru ambele echipe”, a mai spus Andone.