Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara a învins și în ultimul joc susținut pe arena „Știința” în 2017. Astăzi, alb-violeții au trecut cu 2-1 de Dacia Unirea Brăila și contabilizează a patra victorie consecutivă în campionat. Un rezultat care îl bucură pe antrenorul Bogdan Andone, care a ținut să sublinieze și aportul pe care l-au avut suporterii pentru parcursul echipei din această toamnă.

„Vreau în primul rând să în felicit pe băieți pentru atitudine și determinare. Țin să le mulțumesc suporterilor pentru sprijinul pe care l-au acordat echipei pe toată durata acestui sezon. Le mulțumesc că au fost alături de noi, i-am simțit alături de noi, ne-au susținut în momentele dificile. Și datorită lor ocupăm locul actual din clasament”, a declarat Bogdan Andone.

În ciuda scorului strâns de la final, Politehnica a irosit numeroase șanse de a se desprinde pe tabelă. Bogdan Andone admite că a avut emoții în repriza a doua, mai ales că terenul greu, specific acestei perioade a anului, dădea jocului un caracter imprevizibil.

„Pe terenurile care sunt în Liga a II-a în această perioadă a anului, cu mingea încărcată de noroi, ai emoții la orice scor. La orice preluare greșită, poți aluneca sau mingea se poate opri în noroi, iar de acolo se poate întâmpla orice. Am avut 2-0, controlam partida, am avut posibilitatea să ne și distanțăm, iar apoi la un moment de neatenție, la o lovitură liberă laterală, am primit gol. Ne-am mai creat și după 2-1 câteva situații mari, cred că doar Sorescu a avut trei șanse singur cu portarul. Una peste alta, cele mai importante sunt punctele și faptul că avem o săptămână pentru a pregăti în liniște meciul de la Pitești”, a mai spus Andone.

După Marius Staicu, și celălalt atacant de meserie din lotul Politehnicii, Cătălin Bădăuță, a reușit să marcheze, după o perioadă destul de lungă de timp.

„Mă bucur pentru Bădăuță, pentru că avea nevoie de acest gol. A făcut și săptămâna trecută, cu Târgu Mureș, o partidă foarte bună, în care n-a reușit însă să marcheze. De data aceasta a făcut-o. Mă bucură faptul că băieții au reușite, e victoria lor, e munca lor și merită cu prisosință acest loc din clasament”, a mai spus Bogdan Andone.

Politehnica Timișoara va încheia sezonul de toamnă la finalul săptămânii viitoare, cu un derby al grupărilor alb-violete din „B”, pe terenul lui FC Argeș Pitești.