Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

În epilogul rundei a 3-a din eșalonul secund, Politehnica Timișoara va primi vizita Luceafărului Oradea. Fără punct acumulat în primele două etape, alb-violeții își doresc cu ardoare toate punctele puse în joc în duelul cu bihorenii, fapt subliniat și de Bogdan Nicolescu.

„Știm ce la ce să ne așteptăm de la Luceafărul, am jucat un amical cu ei chiar înainte de începerea sezonului. Sperăm să obținem prima victorie, pentru că avem zero puncte, deși am reușit două jocuri destul de bune. Atât echipa, cât și staff-ul ne dorim aceste puncte în fața suporterilor noștri”, a spus fotbalistul în vârstă de 28 de ani.

„Nico” nu consideră că e o presiune mai mare pe umerii echipei după primele două rezultate ale sezonului, însă admite că există o supărare, deoarece ambele înfrângeri au venit pe fondul unui joc bun.

„Nu e neapărat o presiune în plus, însă atunci când prestezi un joc bun, cum a fost cu Chindia și cel de la Petroșani, iar toată lumea care a văzut jocurile a considerat că meritam mai mult, vă dați seama că nu e ușor. Dar sperăm ca duminică seară să obținem primele trei puncte. Abordăm meciul încrezători și ne dorim să îl câștigăm”, a mai spus Nicolescu.

Fotbalistul revenit în această vară la Politehnica e de părere că, în acest sezon, eșalonul secund nu va programa meciuri ușoare pentru niciuna dintre participante.

„Liga a II-a e o competiție destul de complicată. Ne așteptăm la un meci greu, așa cum vor fi toate în acest sezon. În meciul amical ne-au învins cu 5-0, dar asta nu mai contează. Am pregătit jocul foarte bine, am aflat multe lucruri despre ei. Sper să facem un joc cât mai bun, iar la final să obținem toate cele trei puncte, pentru că acesta e lucrul cel mai important”, a mai declarat Nicolescu.

Partida Politehnica Timișoara – Luceafărul Oradea va avea loc mâine, de la ora 18.00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.