Cel mai valoros boxer timișorean al ultimilor ani, Flavius Biea, s-a antrenat, azi, alături de lotul de fotbal al Politehnicii.

Antrenamentul a avut loc la Baza Politehnica 2. Pentru Biea a fost una dintre ultimele acțiuni înainte de a pleca în cantonament în Anglia, unde se va pregăti în vederea celui mai important eveniment pugilistic al anului din Timișoara.

Este vorba de Noaptea Spartanilor 2, gală de box profesionist ce va fi organizată chiar de clubul înființat de Flavius, club numit Biea Promotion, și va avea loc în 28 iunie, în Sala Constantin Jude.

Flavius Biea s-a născut la Arad, la 1 octombrie 1989, dar s-a mutat la Timișoara pe când era copil. În box a fost inițiat și antrenat de unchiul său, Gheorghe Biea. Flavius a fost campion mondial şi european de cadeţi și deține centura IBA InterContinental. El are până acum 17 partide la profesioniști, dintre care a câștigat 16 (9 prin knockout) și a pierdut una.

Flavius a fost prezent și la tradiționala conferință de presă a Politehnicii, alături de antrenorul Cosmin Petruescu și portarul Dalin Munteanu.

Iată declarațiile sale: