Suntem încântați să anunțăm că Gheorghe Bucur revine oficial pe gazon în culorile Politehnicii Timişoara. După prestaţia convingătoare din duelul de „old boys” dintre Rapid şi Poli, în care a şi deschis scorul, atacantul bucureştean a acceptat oferta noastră. El a semnat până la finele sezonului, cu drept de prelungire.

Gigel Bucur s-a născut pe 8 aprilie 1980, la Bucureşti, şi nu are nevoie de prea multe prezentări pentru suporterii bănăţeni. A jucat pentru Sportul Studenţesc, FC Politehnica Timişoara, Kuban Krasnodar (Rusia) şi, ultima dată, până în vara lui 2019, a evoluat pentru Voinţa Crevedia, în eşalonul al patrulea. Pe Bega a fost vicecampion naţional (2009) şi finalist în Cupa României (2007 şi 2009) iar la echipa naţională are patru goluri marcate în 26 de apariţii. În două rânduri a câştigat titlul de golgheter al Ligii I.

„În 2019 am pus ghetele în cui, dar am rămas cu gândul că mai am ceva de oferit, nu a fost o retragere propriu-zisă. După meciul de sâmbăta trecută am avut o discuţie, toată lumea mi-a spus că pot ajuta Timişoara şi nu am stat prea mult pe gânduri. Mai ales că sunt bun prieten cu Scuti şi Ion, pot să spun că ei m-au convins!”, Gigel Bucur

Bine ai revenit, Gigele!