Ne bucurăm să anunţăm că Petre Ivanovici este noul jucător al Politehnicii. Mijlocaşul timişorean a sosit la echipa noastră din postura de jucător liber şi a semnat un contract valabil până în vara anului 2021.

Petre Daniel Ivanovici s-a născut pe 2 martie 1990, la Timişoara. A crescut la clubul de tradiţie din cartierul Freidorf, FC Auto, grupare care din această toamnă se află în parteneriat cu Politehnica. A mai evoluat în zonă la CFR Timişoara, debutând în B la vârsta de 17 ani, şi la Timişul Albina, în eşalonul terţ. Prima sa experienţă departe de casă a fost în Ungaria, la divizionara secundă Vác FC. Revenit în ţară, din vara lui 2011, a fost jucătorul vechiului club Farul Constanţa (L2). De aici, Petre a făcut pasul în elită la FC Botoşani în 2014, reuşind să marcheze pentru moldoveni inclusiv în preliminariile Europa League, unde a bifat trei apariţii. Cariera sa nu e lipsită nici de trofee. Cu următorul său club, FC Voluntari, „aripa” din Freidorf a cucerit Cupa şi Supercupa României (2017). Ultima sa echipă a fost Concordia Chiajna, grupare pentru care a jucat în 16 partide în ediţia trecută a Ligii 2. Ivanovici e un jucător polivalent, care poate evolua avansat atât în banda dreaptă, cât şi în cea stângă, dar şi pe alte posturi din linia mediană sau din ofensivă.

„Mă bucur că în sfârşit am ajuns să joc şi pentru Timişoara! Îmi doream asta de mic, pentru că atunci când eram copil mergeam tot timpul la meciuri la Poli şi am spus că îmi doresc odată să joc aici. Am venit să ajut echipa în primul rând, cred că avem şanse la promovare. Timişoara merită o echipă în prima ligă pentru că avem nişte suporteri minunaţi şi sper să ne încurajeze, chiar dacă nu pot veni pe stadion, să ne susţină, să fie alături de noi, pentru că noi vom da totul pe teren şi dorim să promovăm în Liga I!”, a declarat Petre Ivanovici.

Bine ai venit şi mult succes în alb-violet, Petre!