3:4 pe bătrânul Păltinișanu, cu UTA. 4:3, tot acolo, cu Alba Iulia. Un 0:1 de poveste în Ghencea. Un 2:3 de uitat cât mai repede, cu Dinamo, acasă. Rezultate nebune ale unor ani nebuni. Iar aceste rezultate nu puteau fi aduse decât de niște nebuni. Nebuni frumoși, plini de pasiune și de dragoste față de publicul care etapă de etapă lua cu asalt stadionul pentru a-i vedea la lucru.

Te-ai întrebat vreodată cum s-a trăit victoria din Ghencea în teren? Cum ne-a furat Burloiu și de-abia a mai ieșit viu de pe stadion? Te-ai gândit vreodată cum a fost pentru jucători să inaugureze nocturna stadionului?

Vino în această seară alături de noi la Cafeneaua Sportivă, o acțiune cu o tradiție de aproape 10 ani. O discuție liberă despre fotbal, în fața unei cafele sau a unei beri. În fața voastră vor veni eroii de acum mai bine de 15 ani, pentru a povesti despre meciurile pe care le-au jucat, despre Poli – așa cum e ea în prezent, despre derby-ul cu UTA care se apropie cu pași extrem de rapizi …

Intrarea la eveniment este liberă, se vor putea achiziționa bilete de intrare pentru POLI – unica iubire ❖ Generația ’02 vs. Generația ’18, precum și materiale promoționale special dedicate partidei amicale. Vă așteptăm în număr cât mai mare!