Politehnica Timișoara speră să revină în zona rezultatelor pozitive odată cu meciul de mâine dimineață, de la Satu Mare, cu Olimpia. „Băieții în Ghete” sunt deciși să pună punct seriei negative din campionat, iar Carol Taub e încrezător că echipa poate obține o victorie pe Someș. Cu atât mai mult cu cât la ultima întâlnire dintre cele două echipe, desfășurată pe același stadion, fundașul stânga al timișorenilor a reușit să marcheze.

„E o deplasare dificilă, având în vedere poziția noastră din clasament. Noi mergem însă încrezători la Satu Mare și ne dorim să câștigăm. Avem un moral foarte bun, după meciul de la Biled, din Cupa României, și sperăm să obținem cele trei puncte”, a prefațat Taub partida de mâine.

Carol Taub a reușit să înscrie la precedenta vizită a Politehnicii pe stadionul din Satu Mare. În primăvara acestui an, la 29 aprilie, golul fundașului de bandă stabilea rezultatul final al întâlnirii încă din minutul 11: 1-1.

„E adevărat, am înscris anul trecut, la Satu Mare. Cu siguranță, mi-aș dori să marchez din nou. Asta îmi doresc la fiecare meci. Dacă reușesc să o fac, e foarte bine pentru echipă, dacă nu, încerc să ajut cât pot”, a mai spus Taub, care are deja două goluri la activ în acest sezon, în două deplasări victorioase, cele de la Brăila și Clinceni.

Carol Taub a încercat să explice și perioada nefastă pe care o traversează Politehnica de patru etape încoace, după un început foarte bun de campionat.

„E destul de dificil… Am început foarte bine campionatul, iar apoi au început să apară greșelile și am pierdut destul de multe puncte cu mare ușurință. S-a văzut că nu contează foarte mult cum joci, dacă la final nu ai cele trei puncte. Am făcut meciuri foarte bune cu Balotești și Afumați, dar am pierdut cinci puncte în aceste două partide. Prefer să jucăm mai puțin bine, dar să obținem victorii, decât să avem un joc spectaculos, iar la final să ieșim învinși de pe teren”, consideră Carol Taub.

Partida Olimpia Satu Mare – Politehnica Timișoara, din etapa a 11-a a Ligii a II-a, va avea loc mâine, de la ora 11:00. Partida va fi arbitrată de Paul Unimătan (Zalău), asistat la cele două tușe de Ovidiu Timar (Marghita, BH) și Marius Bălan (Dej). Rezervă va fi Vlad Inoan (Florești, CJ), iar observatori au fost desemnați Marcel Savaniu (Brașov) – arbitri și Adrian Lucaci (Arad) – joc.