Luna decembrie este luna cadourilor și fără doar și poate luna din an cea mai așteptată de copii. Deja devenit tradiție, parteneriatul dintre cele două mari branduri din Banat a fost și în acest an onorat.

Pentru 172 de copii din Academia noastră, Moș Crăciun a venit prin reprezentanții Casei Auto Timișoara, centru autorizat de vânzări și service pentru mărcile Mercedes-Benz, Ford și Hyundai. Ajutoarele moșului, au împărțit cu dărnicie pungile cu cadouri, au făcut poze cu micuții și alături de jucătorii echipei mari, prezenți și ei în Baza 2 de pregătire.

A fost cu adevărat un freamăt de bucurie și de sărbătoare pentru micuți poliști care visează să ajungă și ei să lupte pentru culorile alb-violete, precum colegii lor mai mari Fabian Marincu, Aurel Vlaicu, Daniel Olariu sau Dan Pureca.

La eveniment au fost prezenți și Costel Pantilimon, directorul executiv al clubului și șeful academiei Sorin Brîndescu. Ambii au oferit câteva sfaturi micuților și au mulțumit părinților pentru eforturile pe care le fac pentru a ține viu visul micilor fotbaliști de a juca la Poli!

Bocșan, Marincu, Pureca, Olariu, Murariu și Curescu au dat și ei o mână de ajutor moșului, iar la final au fost asaltați de copii academiei pentru a face poze.

Costel Pantilimon, director executiv Politehnica Timișoara: „Mă bucur să văd atâția copii fericiți în această seară, bucuroși și mândri că joacă la Poli și să văd părinți care se uită cu admirație la copii lor. Îmi doresc să-i văd peste câțiva ani, pe cât mai mulți dintre ei la prima echipă, pentru că ei sunt viitorul Politehnicii.”

Sorin Brîndescu, director Centru de Copii și Juniori: „Acesta este scopul nostru, să avem o echipă formată, dacă se poate, exclusiv din produse ale academiei. Vreau să-i văd și la echipele naționale.”

Mirela Castelli, coordonator marketing Casa Auto Timișoara: „Casa Auto Timisoara este ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun, încurajează sportul și susține comunitatea locală. Astfel, ca în fiecare sfârșit de an, în pragul sărbătorilor de iarnă, copiii de la Academia Politehnica Timișoara s-au bucurat de vizita lui Moș Crăciun prin intermediul Casei Auto Timisoara. Suntem parteneri cu tradiție al acestei acțiuni, ce aduce de fiecare data un freamăt de bucurie micilor poliști ce visează să ajungă să lupte pentru culorile alb violet.”

Clubul Politehnica Timișoara dorește să transmită și pe această cale mulțumiri sponsorilor pentru implicare,  sărbători fericite și un an nou cât mai roditor tuturor timișorenilor și iubitorilor de Poli!