Politehnica Timișoara plantează, alături de Caussade Semences România, semințele succesului în sezonul 2018/2019! Parteneriatul prin care Caussade susține Politehnica a fost prelungit, astăzi, în prezența reprezentanților Druckeria și ai subsidiarei din România a companiei franceze. Caussade reprezintă un pion principal în dezvoltarea clubului alb-violet prin sprijinul pe care îl oferă, pentru al treilea sezon consecutiv, cauzei poliste.

 

Caussade Semences România are ca principale activități următoarele: dezvoltarea/testarea, multiplicarea și comercializarea semințelor Caussade Semences.
Activitatea de dezvoltare din cadrul subsidiarei din Romania, are ca principal obiectiv identificarea celor mai adaptate varietăţi (soiuri şi hibrizi) la condiţiile pedo-climatice din România, astfel încât departamentul comercial să-şi poată construi oferta pornind de la rezultatele de producţie obţinute în condiţiile şi la nivelul tehnologic din România. Programul de dezvoltare cuprinde testări în cadrul staţiunilor de cercetare agricolă din România, unde pe lângă rezultatele privind componentele de randament, raportul de cercetare cuprinde fişe de observaţii ce includ evaluări privind profilul fito-sanitar al plantelor, toleranţa/rezistenţa la secetă, ger, cădere, frângere, scuturare etc., în funcţie de specia plantei de cultură din cadrul experienţelor de câmp, foarte riguros înfiinţate şi urmărite. De asemenea, subsidiara din Romania dispune de 5 Centre proprii de testare, în cele mai importante zone agcicole şi unde în fiecare an testează un număr cel puţin triplu, faţă de numărul varietăţilor aflate la comercializare, pentru a putea extrage cele mai performante şi adaptate soiuri/hibrizi. De asemenea, programul de dezvoltare cuprinde şi o serie de loturi demonstrative de producţie, pentru a vedea potenţialul geneticii CAUSSADE SEMENCES în diferite condiţii locale din fermele de producţie vegetală.

Grupul Caussade Semences a poziţionat subsidiara din România ca o parte foarte importantă în creşterea capacităţii de producţie, pentru a răspunde puternicei sale dezvoltări în Europa Centrala şi de Est cât şi în afara acesteia. Întregul program de multiplicare din România este supervizat de departamentul de producţie şi procesare din Franţa.

 

Află mai multe detalii despre partenerii noștri pe www.caussade-semences.ro. Iar pe această cale le dorim LA MULȚI ANI cu ocazia aniversării unui deceniu de succes pe piața românească, un deceniu de calitate și seriozitate!

 

În cazul în care dorești să susții clubul Politehnica Timișoara și dorești mai multe detalii despre modurile în care o poți face, ne poți contacta la numărul de telefon 0724 654 387, sau la adresa de e-mail sebastian.novovic@sspolitehnica.ro. Avem un drum și nu ne vom opri!