Claudia Bistrian se alătură Politehnicii Timișoara! Putem spune că revine, având în vedere că a jucat la Fortuna Becicherecu Mic până în 2021.

Originară din Timișoara, Claudia a plecat în Italia în vara lui 2021, unde a jucat la Apulia Trani timp de un sezon. După șase luni petrecute în Spania la FF La Solana a revenit la Apulia Trani în Serie B. În vara lui 2023 a semnat cu FC Carmen București, iar după desființarea acesteia s-a orientat către Banat Girls. După prima parte a sezonului 2023-2024, Claudia ”revine” acasă, urmând să evolueze în alb-violet.

Claudia are 27 de ani și poate evolua atât pe postul de fundaș, cât și pe cel de mijlocaș.

„Mă bucur mult că revin acasă și că am șansa să joc în alb-violet. Am urmărit proiectul Politehnica Timișoara de la start, fiind structurată pe fosta mea echipă, Fortuna Becicherec. Vin cu entuziasm, dar și cu puține emoții. Sunt pregătită să dau totul pentru Poli, simt că este cea mai bună opțiune pentru mine în acest moment pentru că este o echipă cu un proiect sănătos, orientat spre performanță. Sper să mă dezvolt odată cu echipa și să ne atingem obiectivele” spune Claudia Bistrian.

Bine ai (re)venit, Claudia!