102 ani presărați cu bucurii, suișuri, coborâșuri, dezamăgiri, și reveniri din cenușă ca pasărea Phoenix.

Clubul trece prin transformări masive, prin schimbări notabile și prin îmbunătățiri în ceea ce privește politica de conducere și modul de management. Într-un astfel de proces amplu pot apărea carențe, diferențe de opinii sau mici pași care să pară deloc naturali în concordanță la ce s-a întâmplat până acum. Este nevoie de răbdare, calm, curaj și înțelegere din partea tuturor pentru ca acest proiect să ajungă, în timp, la potențialul maxim.

,,Suntem mândri de ceea ce a reușit echipa din februarie până acum. Poate că mulți nu au crezut în potențialul acestei echipe, dar jucătorii, staff-ul tehnic și cel administrativ au dovedit profesionalism și implicare, ducând istoria acestui club mai departe. Doresc ca acest proiect să devină unul de succes în România și aștept să vină alături de noi cât mai mulți iubitori de fotbal și de Poli. Cu această ocazie vreau să urez tuturor poliștilor un călduros ,,La mulți ani” îndemnându-i la încredere și răbdare, pentru că rezultatele vor veni. Mulțumiri speciale se duc către Universitatea Politehnica și nucleul de suporteri care au susținut acest club în mod necondiționat” – Costel Pantilimon, director executiv.

Clubul Politehnica Timișoara urează ,,La mulți ani” și dorește tuturor implicați în acest proiect o aniversare de poveste!