Echipele noastre au revenit din păcate cu tolba goală din Ardeal, înregistrând în premieră eşecuri pe linie în duelurile din etapa a III-a din Liga de Tineret şi Liga Elitelor, deşi diferenţa din teren şi de pe tabelă nu a fost atât de mare.

Liga de Tineret

Dan Pureca a deschis scorul pe terenul Victoria Someşeni, dar gazdele au revenit şi s-au impus prin hattrick-ul lui Ioan Barstan. Golul de 2-1 a fost marcat în urma unei lovituri de pedeapsă. După trei runde Politehnica U18 e pe locul 4, cu şase puncte în seria vestică.

CFR Cluj – POLITEHNICA 3-1 (0-0)

A marcat pentru Politehnica: Pureca

Politehnica U18 (antrenor Sorin Brîndescu): Urdeş – Bălănescu, A. Mada, Pureca, M. Oprea, A. Pop, Avramescu, R. Ţurcaş, P. Vela, E. Adam, Boariu. Au mai intrat: Archindeanu, Spulber, P. Paleacu, Manea şi Pentea.

În etapa viitoare, a IV-a, Politehnica U18 primeşte replica celor de ACS Kids Tâmpa Braşov. Jocul e programat duminică, 11 septembrie, de la ora 12.00, la Baza 2 a Politehnicii.

Liga Elitelor U17

Alb-violeţii lui Cristi Gălan au fost conduşi la pauză cu un singur gol, la reluare ardelenii au mai punctat de două ori, autorii: Andrei Dancu (o dublă) și Răzvan Barstan. Politehnica U17 ocupă locul 6 momentan, cu trei puncte contabilizate.

CFR Cluj – POLITEHNICA 3-0 (1-0)

Politehnica U17 (antrenor Cristian Gălan): Balica – K. Antal, D. Roşca, D. Tătaru, A. Vlaicu, Erceanu, T. Hus, Imbroane, Leoveanu, Ed. Tudor, D. Macovei. Au mai intrat: An. Mircea, Chelariu, Vladu şi Semenciuc.

Duminică, 11 septembrie, de la ora 14.00, la Baza 2 Politehnica, în etapa a IV-a din Seria Vest, alb-violeţii sub 17 ani primesc vizita echipei similare a celor de la ACS Kids Tâmpa Braşov.

Liga Elitelor U16

Juniorii pregătiţi de Paul Codrea au revenit în joc în prima repriză în urma golului înscris de Bogdan Bratu, dar tot în dezavantaj au intrat la cabine. În partea secundă nu s-a mai înscris. Poli U16 se clasează pe locul 8 deocamdată, cu trei puncte adunate din primele trei partide.

Academia Viitorul Cluj – POLITEHNICA 2-1 (2-1)

A marcat pentru Politehnica: B. Bratu

Politehnica U16 (antrenor Paul Codrea): Traia – Bojin, Ardel, M. Lazăr, Nagy, Matei, Damian, Fazekaş, B. Bratu, Şteta, An. Mircea. Au mai intrat: Cercel, F. Roşu, A. Radu, Kulcsar.

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 12.00, pe „Comunal”, în Giroc, în runda a IV-a a Seriei 4, Politehnica U16 înfruntă concitadina LPS Banatul.

Foto: Leczki Jozsi (arhivă)