Într-un club profesionist de fotbal comunicarea și coordonarea dintre departamente este esențială. În momentele în care ceva nu funcționează apar, fără doar și poate, repercusiuni.

Clubul nostru a fost sancționat pentru folosirea jucătorului Robert Curescu în meciul împotriva echipei Phoenix Buziaș, meci disputat la Carani.
Comunicarea dintre team manager-ul și staff-ul echipei a fost deficitară, astfel că informația nu a ajuns în forma corectă, producându-se confuzia și eroarea în construirea lotului pentru meci.

În urmarea acestei erori, meciul terminat 0-0 pe teren împotriva Buziașului, a fost pierdut cu 3-0, astfel pierzându-se punctul acumulat.

Ne pare rău pentru această situație, în special pentru munca în zadar depusă de băieții noștri.

Odată cu acest eveniment conducerea clubului a luat decizia de a înceta colaborarea cu Ciprian Freanț, cel care ocupa poziția de team manager și care avea, printre alte responsabilități, datoria de a se asigura că toate aspectele organizatorice sunt mereu puse la punct.

Odată cu partida disputată la Ineu, Petre Mușat a fost instalat în funcția de team manager al echipei și în același timp se va ocupa de organizarea competițiilor în toate depatamentele fotbalistice ale clubului ( masculin – seniori și academie + feminin).

Obligatoriu înainte!