În ultimul timp, clubul nostru a fost ținta criticilor, acuzațiilor nefondate și a vorbelor aruncate fără cunoștință de cauză. Am încercat din răsputeri să ignorăm și să nu atacăm înapoi, pentru liniștea celor ce muncesc din greu, zi de zi, pentru aceste culori. Însă este dureros când un fost jucător care a îmbrăcat culorile alb-violet, pe care l-ai crescut, pe care ai încercat să-l înveți tot ce știai tu mai bine și l-ai ținut mereu aproape de tine, iese cu astfel de declarații și atacuri la persoană, iar în acest caz nu putem să nu avem o reacție.

Această reacție nu este una de răzbunare, este o reacție care are rolul să demonteze cele spuse de fostul fundaș central și team manager al echipei. Nu dorim să-i scriem numele, nu este așa important cine este, important este doar adevărul.

Nu ai fost forțat să pleci, nici să-ți pui ghetele în cui, pur și simplu, două staffuri de antrenori au simțit că locul tău nu mai este pe teren. Nu te-au abandonat, nu te-au aruncat din club, ba mai mult, ți-au oferit o poziție importantă pentru echipă, poziție în care ți s-a dat șansa să rămâi aproape de jucători, să le oferi know-how-ul tău de jucător experimentat. N-ai făcut-o, ai tratat această poziție ca fiind una neimportantă, nu ai evoluat deloc, nu ai avut dorința de a învăța. Este rușinos să vii să spui că nici nu știai exact ce aveai de făcut, asta este doar vina ta, a nimănui altcuiva.

Dacă ai venit la greu alături de echipă, de ce ai fost plătit pentru fiecare zi în care ai stat aici, de ce nu ai venit și tu să faci voluntariat, așa cum fac cel puțin jumătate din cei implicați la club? Nu spunem că munca nu ar trebui remunerată, spunem doar că aceste vorbe se contrazic total cu activitatea ta de aici. Absolut toată activitatea ta a fost remunerată, chiar dacă, fie vorba între noi, în ultimul an ai lucrat spre nimic.

Te poți lega de conducere cât dorești tu, nu asta este problema, dar când ajungi să-l desconsideri pe Antonio Foale, omul care de atâția ani dă zilnic totul pentru acest club, care ți-a fost alături și care te-a ajutat mereu, arată adevăratul tău caracter. Ai avut mereu ieșiri care ți-au fost trecute cu vederea, vorbe care ți-au fost iertate, cerințe care ți-au fost îndeplinite, iar răsplata oferită de tine la final a fost: „cine mă, eu? Niciodată!”. Știi prea bine la ce ne referim. 😉

Nu ai fost dispus la un dialog cinstit, nu ai fost dispus să clădim ceva durabil împreună, cu sacrificii și muncă, ce-i drept, dar ai fost dispus să mergi în presă și să denigrezi pe toată lumea, foști și actuali componenți ai clubului. Totodată, este amuzant că a trebuit să implici și Universitatea în această batjocură de articol, societate fără de care această echipă nu ar mai fi fost resuscitată.

Ai fost susținut mereu, galeria a fost alături de tine, ai purtat banderola de căpitan, ai fost respectat și privit ca un lider. Am refuzat să ascultăm oameni care ne avertizau despre caracterul tău, aproape am luat decizii greșite în favoarea ta. Îți mulțumim că ai hotărât să îți arăți singur fața ta, pentru că dacă am fi spus-o noi probabil nu ne-ar fi crezut nimeni.

Nu vom permite niciodată, nimănui și în niciun context să jignească componenții acestei familii. Doar noi știm câte nopți nedormite avem, câți kilometri făcuți pentru echipă avem și câte sacrificii facem pentru ca acest club să rămână în picioare.

POLI ESTE MAI PRESUS DE INTERESE.

Conducerea și colectivul Politehnicii Timișoara