Sport21, în colaborare cu Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria și cu Universitatea Politehnica, marchează un secol de fotbal în alb-violet, cu un concert unic!

UPDATE 2 Concertul „Noi din Banat” & Filarmonica Banatul Timișoara are o nouă dată – duminică, 24 octombrie, de la ora 19:21, pe arena „Ştiinţa”!

Având în vedere contextul epidemiologic, accesul publicului se va face respectând normele în vigoare în prevenirea răspândirii virusului SARS CoV-2.
Participarea va fi permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

UPDATE Din cauza contextului epidemiologic pe care îl traversăm, evenimentul a fost amânat pentru o dată ulterioară, care să permită organizarea în condiţii conforme cu reglementările sanitare în vigoare și, cel mai important, pentru că ne dorim să ne bucurăm de acest concert alături de publicul timișorean.

„Noi din Banat” – singura trupă de rock constituită în jurul unui club de fotbal – alături de Orchestra Filarmonicii Banatul, urcă, împreună, pe o scenă amplasată pe stadionul “Știința”, pentru a interpreta cele mai cunoscute cântece ale galeriei poliste.

Pe scurt, punem Centenarul pe portativ!

Evenimentul are loc duminică, 3 octombrie, de la ora 18.00, pe Stadionul „Ştiinţa”, din Timişoara!

Accesul este liber și gratuit, în limita capacității impuse de normele sanitare în vigoare!

Având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm, accesul la concert se face doar pentru persoanele care se află în una din situațiile următoare:

– sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen nu mai vechi de 48 de ore,

– persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și poartă masca de protecție.

Orice eventuale modificări ale programului vor fi anunțate pe paginile de Facebook ale Sport21 și Timișoara 2023 – în condițiile unei situații sanitare aflate în plină dinamică.

Proiect cultural co-finanțat de Consiliul Județean Timiș. Proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar TM2023 RESTART al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara.

Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.