Pasa proastă a echipei noastre continuă și înregistrăm o nouă înfrângere, 2-0 pe Iclod Arena în fața Universității Cluj.

Scorul a fost stabilit încă din primele 20 de minute, Ioana Bălăceanu reușind dubla după greșeli în defensiva noastră. Singura ocazie concretă a noastră a venit pe final de repriză, când șutul puternic expediat de Nikoleta Kurja a fost respins în corner de portarul Blazek.

În a doua repriză am intrat cu altă atitudine, ne-am creat oportunități, însă nu a fost real pericol la poarta clujeană. Într-o atmosferă foarte tensionată ce a pus stăpânire pe joc, nici echipa gazdă nu și-a mai creat ocazii la poarta noastră.

Miercuri jucăm din nou cu FC Universitatea Cluj, de data aceasta în Cupa României. Meciul din etapa a doua este programat pe Iclod Arena, de la ora 15:00.

,,Din păcate continuăm seria rezultatelor negative, dar nici jocul nu a avut parte de îmbunătățiri substanțiale, mai ales în prima repriză. Din punctul meu de vedere am făcut o repriză foarte slabă. Avem în continuare jucătoare care ne lipsesc, accidentate, astăzi am avut și suspendate. Să sperăm că reușim să recuperăm din ele până la ora următoarelor meciuri și repriza a doua ne dă speranțe că putem să ne revenim și să jucăm de la egal la egal cu celelalte echipe din play-off.

De asemenea, am spus-o tot timpul, pentru noi și Cupa României este un obiectiv, așa că și miercuri vom încerca să ne prezentăm cât putem noi de bine și să obținem o victorie, astfel încât să rămânem în cărți pentru calificarea în semifinale” a declarat Mirel Albon. 

Echipa de start: 1. Sara Câmpean, 7. Florentina Ancăș (2. Laura Sondore 58’), 6. Melinda Nagy, 96. Claudia Bistrian, 14. Anda Jivan (4. Antonia Bratu 46’), 10. Nikoleta Kurja, 11. Roxana Mirea, 18. Alexandra Boboc, 25. Dana Cioablă (9. Lorena Mihăilesc 46’), 17. Shaira Pera (27. Ariana Bucșa 76’), 19. Andreea Șepețan (28. Aida Bucșa 65’)

Rezervă neutilizată: 30. Cosmina Roșu