Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara va fi vizitată, mâine, de una dintre favoritele la promovare, AFC Hermannstadt. Gruparea sibiană, pregătită de timișoreanul Alexandru Pelici, ocupă locul secund în clasament, direct promovabil, însă parcursul de până acum al oaspeților de mâine nu îl sperie pe mijlocașul timișorenilor, Cornel Predescu.

Experimentatul fotbalist al Politehnicii e conștient de dificultatea meciului de mâine, însă crede că el și colegii săi au capacitatea de a învinge un asemenea adversar.

„Suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte dificil. Hermannstadt e o echipă foarte bună a campionatului și sperăm ca la ora jocului să fim 100% conectați, concentrați, să dăm tot ce avem mai bun din noi și să obținem cele trei puncte. Știm, de asemenea, că ne așteaptă un meci dificil și prin prisma vremii și a suprafeței de joc, dar trebuie să ne adaptăm condițiilor și să învingem”, a spus Predescu.

La Politehnica s-au mai liniștit apele, după plecarea de săptămâna trecută a staff-ului condus de Bogdan Andone, iar Cornel Predescu și colegii săi nu se mai gândesc acum decât la confruntarea de mâine, cu sibienii.

„Niciodată nu e un moment plăcut atunci când se schimbă staff-ul, nici pentru cei din conducere și nici pentru jucători. Dar noi suntem jucători profesioniști, trebuie să ne facem datoria față de club și să mergem mai departe”, a mai spus Predescu.

În tur, pe Cibin, alb-violeții și-au vândut foarte scump pielea, fiind învinși la limită, scor 1-0, de formația care, la vremea respectivă, conducea clasamentul ligii secunde.

„Noi tratăm fiecare meci la victorie, așa cum a fost și la meciul din tur. Atunci nu ne-a ieșit, dar sperăm să ne luăm revanșa acasă, duminică, și să obținem o victorie, prima din acest an calendaristic”, a conchis Cornel Predescu.

Partida Politehnica Timișoara – Hermannstadt va avea loc mâine, de la ora 14:00, pe stadionul „Știința”. Jocul va fi arbitrat de Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) la centru, ajutat la cele două tușe de Marius badea (Râmnicu Vâlcea) și Adrian Vornicu (Iași).