Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara joacă astăzi în deschiderea etapei a 29-a din Liga a II-a, pe terenul formației clasate pe primul loc, Dunărea Călărași. O deplasare extrem de dificilă, mai ales că vor lipsi o serie de jucători importanți din formația alb-violetă, precum și antrenorul Antonio Foale, programat astăzi pentru o intervenție chirurgicală oftalmologică. Cu toate acestea, portarul Cosmin Dur-Bozoancă e încrezător în șansele echipei sale pentru duelul de astăzi după-amiază.

„Dunărea e echipa de pe primul loc, are un parcurs foarte bun, însă și noi avem un moral ridicat, pentru că venim după o victorie. Sperăm să obținem un rezultat pozitiv, pentru că e o deplasare foarte grea. Un rezultat bun la Călărași ne va da un plus de moral și pentru ceea ce urmează, având în vedere că următorul meci pe care îl vom juca în campionat e cel cu UTA”, a spus Cosmin Dur-Bozoancă.

Portarul împrumutat de la campioana României, Viitorul Constanța, s-a impus rapid ca titular între buturile poliste, unde a bifat, până în acest moment, 23 de prezențe.

„Mă simt foarte bine la Timișoara. La primul interviu pe care l-am oferit după sosirea la Politehnica, am declarat că vreau să mă impun și să joc meci de meci. Până acum mi-a reușit și sper să fie la fel și în continuare. Simt că am crescut, e clar, un sezon petrecut în Liga a II-a e benefic pentru orice jucător tânăr, pentru că are nevoie în primul rând de meciuri în picioare”, a mai spus „Coco”.

Delegația polistă a plecat în această dimineață, cu avionul, la București, de unde își va continua dumul cu autocarul spre Călărași. Partida de pe stadionul „Ion Comșa” începe la ora 17:00 și va fi televizată de Digi Sport 1.

Partida va fi arbitrată la centru de Adrian Ilyeș (Ploiești), ajutat la cele două tușe de Florian Vișan (Galați) și Daniel Vlase (Slobozia Conachi, GL). Rezervă este Ovidiu Robu (Popești-Leordeni, IF), iar observatori au fost desemnați Andrei Ioniță (București) și Petre Badea (Tulcea).