Clubul nostru mizează pe încă un jucător născut şi crescut pe Bega. Cristian Bocşan a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu Politehnica Timişoara!

Cristian Bocşan s-a născut pe 31 ianuarie 1995, la Timişoara, măsoară 1,95 metri şi evoluează pe postul de fundaş central. A efectuat junioratul la FC Politehnica, apoi a evoluat în primele două eşaloane pentru ACS Poli, club de care a aparţinut până la începutul anului 2019. Perioadă în care a adunat nu mai puţin de 43 de prezenţe în Liga I. În a doua parte a stagiunii 2017-18 a fost împrumutat la Ripensia, în eşalonul secund, iar în ultimii doi ani a fost jucătorul lui CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (Liga 3).

„Pentru mine e o oportunitate să arăt că nu degeaba am jucat la un nivel superior. E clar un pas înainte în cariera mea şi sper să fie de bun augur. Am şi fost coleg cu mai mulţi jucători aflaţi acum la Politehnica şi acest aspect a contat pentru mine. Desigur, prima dată luptăm pentru a accesa play-off-ul, apoi vrem să ne batem pentru a obţine promovarea, să ajungem acolo unde ne e locul. Apreciez suporterii pentru modul în care au fost alături de echipă şi în această perioadă grea. Pe această cale le urez tuturor sărbători fericite!”, Cristian Bocşan

Bine ai venit şi mult succes, Cristi Bocşan!